Крем за вени 100 мл.

I 898

Нов

КРЕМ ЗА ВЕНИ - с екстракти от листа на червено грозде и конски кестен за премахване на умора и отоци на краката, укрепване на вените и при разширени вени. Отстранява нарушения на кръвообръщението и венозния застой.
Има профилактично действие при най-различни проблеми на вените (разширени вени и др.), отстранява спазми, отоци, умора и тежест в краката, помага при капилярните “мрежички”.

Повече детайли

30,25 лв

добави към желани продукти

Повече информация

 Състав: вода, масло от сладък бадем, бутилен гликол, глицерин, изодецил неопентаноат, цетеарилов и етилов спирт, екстракт от листата на червено грозде екстракт от див кестен, феноксиетанол, фeнил тримeтикон, ксантанова смола, титанов двуокис, парфюм, акрилати/С10-30 алкил крилат кросполимeр, карбомер, алантоин, силиций, натриев хидроокис. Не съдържа парабени!

        Екстракт от листа на червено - в листата на червеното грозде се съдържат голямо количество флавоноиди, които бързо премахват умората и болките в краката, укрепват стените на съдовете, повишават тонуса им, намаляват проницаемостта на съеденителната тъкан и така предпазват  от развитието на разширени вени. Френските селяни –винари практически никога не страдат от варикозна болест, тъй като след гроздобер събирали листата от лозите с червено грозде, приготвяли от тях компреси и настойки. Настойките редовно пиели, а с компресите налагали краката си за да премахнат умора, болки и отоци.      

       Екстракт от див кестен (Aesculus Нippocastanum) - повишава тонуса на венозните съдове, ускорява кръвотока във вените, което пречи на образуването  на тромбози, нормализира обмяната на веществата в тъканите и подобрява оттока на лимфа, в резултат на което отоците на краката постепенно се разнасят.

       Масло от сладък бадем (Prunus Amygdalis Dulcis) - богато е на неизсъхващи масла, а също и на фермента емулсин, витамин В2, белтъчни и дъбилни вещества, захари, камед. Ефикасно подхранва, омекотява и овлажнява кожата, ускорява процеса на зарастване на малки рани, защитава от неблагоприятното въздействие на околната среда.

       Масло от сладък бадем (PrunusAmygdalisDulcis) - богато е нанеизсъхващимасла, а също на ферментаемулсин, витамин В2, белтъчни и дъбилни вещества, захари и смола, които ефективно подхранват, омекотяват и овлажняват кожата, ускоряват процесите на зарастване на малки ранички и защитават кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда.

       Алантоин от пшеничен зародиш - овлажнява и омекотява кожата, стимулира процеса на зарастване на рани и обновяване клетките на епидермиса. Има благоприятно влияние върху кожата в условията на повишена агресия на околната среда (вятър, слънце, студ, резки промени в температурата, влажността и др.)

       Глицерин - има изразени омекотяващи и овлажняващи свойства, повишава еластичността на кожата. Премахва неприятното усещане за стегнатост и сухота на кожата и я предпазва от вредното въздействие на неблагоприятните фактори на околната среда и средствата на битовата химия. Заедно с цетиловият спирт свързва водата, спомагайки за запазване на влагата в кожата.

        Действие:

. венотонизиращо, венопротективно, възстановява еластичността на вените;

. намалява чупливостта на капилярите, пречи на образуването на тромби и “венозен рисунък” на кожата;

. премахва болки, раздразнения , възпалбения, отоци и умора на краката;

. подхранва, омекотява и овлажнява кожата;

. ускорява процеса на зарастване на малки рани;

. защитава кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда.

       Показания и начин за употреба:

. варикозно разширение на вените, флебити, тромбофлебитикремът се разпределя по дължината на вената отдолу  нагоре 3 пъти дневно. Курс 6-8 седмици;

. болки в краката, спазми, хронична венозна недостатъчносткремът се втрива в краката отдолу нагоре с лек масаж по 3 минути 2 пъти дневно. Курс – от няколко дни до месеци;

. при капилярни “мрежички”кремът се втрива в проблемните места. Курс 6-8 седмици;

. профилактика на нарушения на периферното кръвообращение, венозен застой, отоци, усещане за умора и тежест в краката, предизвикани от дълго ходене или стоене прав 1-2 пъти дневно кремът се нанася на тънък слой, като крака се масажира от стъпалото към бедрото, до пълното му попиване в кожата. За максимален ефект е необходимо да се нанася ежедневн. Минимален курс – един месец.

. може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с традиционните методи на лечение като спомагателно средство.

       Опаковка: 100 мл. 

Противопоказания : Индивидуална непоносимост към съставките.

Съхранение : Да се съхранява на място недостъпно за деца !

Най-добър до : Виж на опаковката!
Партиден номер: Виж на опаковката!

Фирма производител: "Intra Cosmed AG” Швейцария, за „ГЕККО импорт експорт” ГмбХ, Австрия, А-1010 Виена, ул. „Нибелунгенгассе” 11/16, +43-1-586464 2.

Фирма вносител: ”ВИВАСАН БГ” ООД, 1612, гр. София, кв. Хиподрума, ул. ”Ами Буе ” № 72, бизнес сграда, ет.1, офис 8.

Потребителски мнения

Write a review

Крем за вени 100 мл.

Крем за вени 100 мл.

КРЕМ ЗА ВЕНИ - с екстракти от листа на червено грозде и конски кестен за премахване на умора и отоци на краката, укрепване на вените и при разширени вени. Отстранява нарушения на кръвообръщението и венозния застой.
Има профилактично действие при най-различни проблеми на вените (разширени вени и др.), отстранява спазми, отоци, умора и тежест в краката, помага при капилярните “мрежички”.

Write a review

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: