Почистващ препарат за КУХНЯ КОНЦЕНТРАТ

E 997

Нов

Кухненски почистващ концентрат Viva Clean е ефективен срещу мазнини и замърсявания на всички гладки повърхности.

Повече детайли

19,78 лв

добави към желани продукти

Повече информация

Предназначение: Ефективно срещу мазнини и замърсявания на всички гладки повърхности.За петна, дълготрайна чистота и свеж аромат.За боядисани или лакирани повърхности, изпробвайте продукта първо на незабелижима област. Не смесвайте с други почистващи препарати! Съдържа повърхностноактивни вещества от възобновяеми растения с много добра биоразградимост, без фосфат и формалдехид. Рециклируема опаковка, направени от рециклируеми материали на базата на естествени агенти с изключителна почистваща производителност, устойчива и енергонезависима продукция. Всяка бутилка от 500 мл концемтрат се равнява на  пет от  750 мл бутилки спрей  за разпръскване . Поставете 6 капачки   концентрат в бутилка за разпръскване от 750 ml и напълнете бутилката с вода.

Съставки: 5-15% нейонни повърхностно активни вещества, <5% консерванти (бензизотиазолинон, метилизотиазолинон), парфюм, течности и пари, лесно запалими.Могат да  причинят тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите, може да дразни дихателните пътища.

Инструкции: В случай на контакт с очите, внимателно изплакнете с вода за няколко минути. При  съществуващи контактни лещи е възможно нараняване. След употреба затворете контейнера добре. Течността и парите са лесно запалими,причинява тежки изгаряния на кожата и тежки увреждания на очите.Използвайте защитни ръкавици, не трябва да попада на топлинни повърхностни, искри, открити пламъци, както и други запалими . не пушете. не вдишвайте. В случай на контакт върху лице, коса,тяло - незабавно да се отстранят всички замърсени дрехи, измийте  кожата с вода / душ. Пази етикета на опаковката.

Съхранение:  Да не се излага на пряка слънчева светлина! Да се съхранява на място недостъпно за деца! Опаковка: 500 мл. 

Потребителски мнения

Write a review

Почистващ препарат за КУХНЯ КОНЦЕНТРАТ

Почистващ препарат за КУХНЯ КОНЦЕНТРАТ

Кухненски почистващ концентрат Viva Clean е ефективен срещу мазнини и замърсявания на всички гладки повърхности.

Write a review