"Екстракт от СЕМЕНА на ГРЕЙПФРУТ" View larger

"Екстракт от СЕМЕНА на ГРЕЙПФРУТ"

E 121

Нов

ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА ГРЕЙПФРУТ ЕСГ Grapefruit seed extract Стандартизиран екстракт (33:67) от семена на грейпфрут в растителен глицерин.
Подходящ за дезинфекция (бактерии, вируси и гъбички) и като консервант. Екстрактът има изразено антибактериално и антивирусно действие.

Повече детайли

34,17 CHF

31,50 CHF за 52.63

добави към желани продукти

Повече информация

Състав : Стандартизиран екстракт (33:67) от семена на грейпфрут в растителен глицерин. ЕСГ съдържа аскорбинова киселина, витамини, аминокиселини, мастни киселини, голямо количество полифенолови съединения, от които основно гликозиди и биофлавоноиди.

Предназначение : Подходящ за дезинфекция (бактерии, вируси и гъбички) и като консервант. ЕСГ е от растителен произход с подчертан биологичен ефект изразен в унищожаването или забавянето на растежа на редица микроорганизми, като бактерии, гъби и протозои, спира размножаването на микроорганизмите (бактериостатичен ефект) или ги разрушава (бактерициден ефект), Но за разлика от обичайните си синтетични аналози/“събратя”, които действат избирателно само на бактерии, той има унищожително действие, както по отношение на бактерии, така и на различни микроби, вируси, микроорганизми, в това число паразити и гъбички. Ефективен при: • профилактика и срещу бактериални, вирусни и гъбични инфекции, • възпаления на дихателните пътища и УНГ органите: • за очистване на организма в т.ч. и по време на курс за нормализиране на телесното тегло, • при стомашно-чревни разстройства, • гъбични проблеми по кожа, нокти и други локализации, • инфекции и възпаления в устната кухина, • гнойни пъпки, абсцес на кожата, • обриви, неспецифични кожни възпаления, • за битови нужди–съхранение на хранителни продукти, дезинфекция.

Противопоказания : Да се избягва контакт с очите! Да не се използва неразреден!
БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ !
Съхранение : Да се съхранява на място недостъпно за деца !
Най-добър до : Виж на опаковката! Партиден номер: Виж на опаковката!
Производител : ”Еликсан Ароматика” Гмбх, Швейцария
Вносител : ”Вивасан БГ” ООД гр. София, ж.к. Хиподрума , ул. ”Ами Буе ” №68-72, бизнес сграда ет.1 офис 8. За контакт 0888 694 399.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: