ГЛЮКОЗАМИН и ХОНДРОИТИН за ЗДРАВИ ставни хрущяли

ГЛЮКОХОН Форте 120 капсули за Подвижни Стави

Глюкозаминът и хондроитинът са жизненоважни за здравето на ставните хрущяли. С напредване на възрастта човешкият организъм произвежда все по-малко и по-малко ставен хрущял, поради намаляващото количество на хранителни вещества спомагащи възстановяването му. Глюкохон Форте допринася за поддържане на нормалната работа на ставните хрущяли. 
Количество на активните растителните съставки с физиологичен ефект в препоръчваната от производителя доза за дневен прием: d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид в 1 капс. 390 mg (в 2 капс. x 390 mg = 780 mg ), хондроитин сулфат в 1 капс. 312 mg2 капс. x 312 mg = 624 mg)

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Глюкохон Форте

Хранителна добавка в 120 капсули

Съдържа (активни съставки): d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид от хрущял на акула.  хондроитин сулфат от хитиновата обвивка на скариди и други ракообразни (Crustacean). Активните вещества са получени по сложен многостепенен процес на разтваряне, екстракция и отделяне;

Съставки: d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид; хондроитин сулфат; микрокристална целулоза; магнезиев стеарат; обвивка на капсулата: хидроксипропилметилцелулоза.

Предназначение: Хранителна добавка с добре балансирана комбинация от два ценни компонента d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид и хондроитин сулфат, които са едни от най-важните строителни елементи на костната и хрущялната тъкани. Глюкозаминът и хондроитинът са жизненоважни за здравето на ставните хрущяли. С напредване на възрастта човешкият организъм произвежда все по-малко и по-малко ставен хрущял, поради намаляващото количество на хранителни вещества спомагащи възстановяването му. Глюкохон Форте допринася за поддържане на нормалната работа на ставните хрущяли. Препоръчителна доза за дневен прием: За възрастни по две (2) капсули дневно, преди хранене, с малко течност. Да не се превишава указаната от производителя препоръчителна дневна доза! Хранителната добавка да не се използва за заместител на разнообразното и балансирано хранене, както и на здравословния начин на живот.

Количество на активните растителните съставки с физиологичен ефект в препоръчваната от производителя доза за дневен прием: d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид в 1 капс. 390 mg (в 2 капс. x 390 mg = 780 mg ), хондроитин сулфат в 1 капс. 312 mg2 капс. x 312 mg = 624 mg)

Съставки

В 1 капсула

%NRV*

D-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид

390 mg

**

Хондроитин сулфат

312 mg

**

*NRV – референтни хранителни стойности

** Няма дефинирани NRV

Противопоказания: при индивидуална непоносимост към отделните съставки.

ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО

СРЕДСТВО! ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИАГНОСТИКА,

ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Съхранение: да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.

Годен за употреба до края на: вижте на дъното на опаковката! Партиден номер: вижте на дъното на опаковката!

Опаковка: 120 капсули, нетно тегло 110 g

Производител: произведено в Швейцария от „Gell PellAG за VIVASAN „ГЕККО импорт експорт” ГмбХ, А-1010 Виена, ул. „Нибелунгенгассе” 11/16; +43-1-5864642.

Дистрибутор: „ВИВАСАН БГ” ООД, 1612, гр. София, ж. к. Хиподрума, ул. „Ами Буе” №68-72, бизнес сграда, ет.1, офис 8.

Тел. за контакт: 02 953 27 78; 0898 484 033.

И-мейл адрес: vivasanbg@yahoo.com ; Уебсайт: www.vivasan.bg      

Информация за продукта

D 241

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald