Хиалурон | Серум с 3-компонентен Хиалурон | VIVASAN

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми ХИАЛУРОН | DERMA SCIENCE 30 ml

Хиалуронов серум с три компонентен/молекулни форми на хиалурон, 30 ml, Mila d’Opiz, Швейцария
Копринено мек серум с активна съставка против стареене с интензивно овлажняваща хиалуронова киселина, която прониква до най-дълбоките слоеве на кожата, с видим незабавен ефект. 
Линиите се изглаждат и изчезват веднага, а балансът на влага в епидермиса се поддържа. В комбинация с други уникални луксозни съставки като скъпоценния камък Ma-la’Kîte и растението Konjac Mannan®, кожата също така е защитена и от свободните радикали. Серумът се характеризира и с изключително леката си и мека текстура, която веднага попива в кожата. Помага за подобряване на структурата на кожните слоеве всеки ден, насърчава регенерацията на кожата и придава нова еластичност.


 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

I 229 Серум с 3 компонентен ХИАЛУРОНОВ комплекс 30 ml | DERMA SCIENCE

3-компонентния висококонцентриран серум с хиалурон осигурява мигновен и видим ефект. При всекидневно използване подобрява структурата на кожните слоеве и тяхната еластичност. Разглажда бръчките, поддържа водния баланс в епидермиса. Обогатен е с защитния минерален комплекс  Mala’Kîte™ (вдъхновен от историческите му ползи, Gattefossé трансформира скъпоценния камък малахит в Mala’Kîte™, защитен меден комплекс) и Konjac Mannan® (коняк маннан), извличан от растението коняк [Amorphophallus konjac], които защитават кожата от свободните радикали и вредното въздействие на околната среда, овлажняват я, обогатяват я с минерали и с витамините (A, B, C и E), успокояват, играят ролята на защитна бариера, намалявайки раздразнението и подобрявайки структурата на кожата.

Mila d’Opiz Хиалуронов серум с три компонентен/молекулни форми на хиалурон, 30 мл от Derma Science от Мила Д'Опиц, Швейцария.
Копринено мек серум с активна съставка против стареене с интензивно овлажняваща хиалуронова киселина, която прониква до най-дълбоките слоеве на кожата. Дълбоко овлажняващ серум с хиалуронова киселина с незабавен ефект. 
Линиите се изглаждат и изчезват веднага, а балансът на влага в епидермиса се поддържа. В комбинация с други уникални луксозни съставки като скъпоценния камък Ma-la’Kîte и растението Konjac Mannan®, кожата също така е защитена и от свободните радикали. Серумът се характеризира и с изключително леката си и мека текстура, която веднага попива в кожата. Помага за подобряване на структурата на кожните слоеве всеки ден, насърчава регенерацията на кожата и придава нова еластичност.

Не напразно хиалуроновата киселина се е превърнала във все по-популярна и желана съставка за все по-широк кръг козметични продукти за лице и не само.  Тя се препоръчва от световно признати дерматолози и специалисти за подобряване на текстурата и външния вид на кожата. Тази киселина е изключително ценна за човешкия организъм, защото нейните молекули образуват мрежа и по този начин задържат водата в кожните клетки. Една молекула хиалуронова киселина привлича сто молекули вода.

Освен това, че задържа влага в кожата, тя има ролята и да слепва влакната на колагена и еластина, като запълва междуклетъчното пространство. С намаляването на хиалуроновата киселина, кожата започва да става суха, сивееща и лесно започват да се образуват бръчки. С напредването на възрастта, загубата на хиалурон се увеличава, кожата става суха, тънка и дехидратирана.

Всеки продукт от серията DERMA SCIENCE 3-LEVEL HYALURON съдържа нов, биотехнологично произведен 3-степенен растителен хиалуронов комплекс. Този комплекс има изключително висока концентрация, тъй като се състои от 3 различни форми на хиалуронова киселина, с висока, средна и ниска молекулярна маса. Използваният хиалуронов комплекс е извлечен от биотехнологични източници и не съдържа съставки от животински произход, както и ГМО.

В по-масовите козметични продукти обикновено се използват 1 форма на хиалуронова киселина и сравнително по-рядко 2 форми, високомолекулярната и/или нискомолекулярната. Това разбира се se предполага и от тендециите за постигане на целената от производителите ниска себестойност на такъв тип козметични продукти, предназначени за широкия кръг потребители. За разлика от тях в иновативната серия DERMA SCIENCE HYALURON на Швейцарския производител “Mila D’Opitz” AG, са вложени специални дългогодишни разработки, на швейцарски учени и докторанти по микробиология от престижни швейцарски университети, на революционен 3-степенен хиалуронов комплекс от растителен произход, осигуряващ изключително бързото и максимално дълбоко проникване в кожата и забележимите резултати от въздействието на продуктите от тази серия. Произходът Швейцария и над 84 годишните опит и традиции на производителят „Milа D’Opitz“ AG са безусловен гарант за възможно най-високо световно качество и неповторими усещания.  

Безкомпромисното качество, което започва с подбора на най-добрите растения и високотехнологични суровини, съчетано с най-новите знания от международните козметични изследвания. 
Произведено в Швейцария в съответствие със стандарта за качество GMP (GMP = Good Manufacturing Practice) — автентична козметика от най-високо ниво на качество.
Всеки продукт от серията Derma Science Hyaluron³ съдържа новия, биотехнологично произведен Hyaluron 3-fold комплекс.
Характеризира се с изключително висока концентрация на хиалуронова киселина и съдържа три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от хиалуронова киселина с високо, средно и ниско молекулно тегло.
Качеството на използваната хиалуронова киселина идва от биотехнологичен източник, така че не съдържа никакви животински съставки и не съдържа генетично модифициран материал от хиалуронова киселина. Регенериращ серум, възвращащ младежкия овал на лицето. Висококачественият хиалурон овлажнява кожата с дълготраен ефект. Попива веднага. Не е тестван върху животни. Въглеродно неутрално. Естествени суровини. Опаковка за продажба на дребно: 30 ml стъклен безвъздушен дозатор с кутия (може да се рециклира; 100% разградим целофан, може да се рециклира в компост).

Mila d’Opiz Хиалуронов флуид с три компонента/молекулни форми на хиалурон, 30 мл Derma Science от Мила Д'Опиц. Копринено мек серум с активна съставка против стареене с интензивно овлажняваща хиалуронова киселина, която прониква в различни слоеве на кожата, като ги овлажнява.
Линиите се изглаждат и линиите изчезват веднага. В комбинация с други уникални луксозни съставки като скъпоценния камък Ma-la’Kîte и растението Konjac Mannan®, кожата също е защитена от свободните радикали и балансът на влага в епидермиса се поддържа.
Серумът се характеризира и с изключително леката си и мека текстура, която веднага попива в кожата. Дълбоко овлажняващ серум с хиалуронова киселина с незабавен ефект.
Помага за подобряване на структурата на кожните слоеве всеки ден, насърчава регенерацията на кожата и придава нова еластичност.
Линиите се изглаждат и балансът на влага в епидермиса се поддържа. Произведено в Швейцария.

 

Информация за продукта

I 229

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

Може да харесате също и

Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

Кремове за лице

Концентрат от стволови клетки на 6 растения в 7...

Кремове за лице

Нощен крем с хиалурон 50ml | DERMA SCIENCE

Кремове за лице

Дневен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Нощен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Ретинол + Коензим Q10 концентрат в 7 ампули x 2...

Магазин

Серум с ретинол възстановяващ | DERMA SCIENCE...

Магазин

Дневен лек крем с Хиалурон 50 ml | Derma Science

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald