Крем за ръце VivaDerm Med 75 ml

Крем за ръце VivaDerm Med 75 ml

Крем за ръце - кожата на ръцете ни най-първата издава признаци на стареене, често е тънка, суха и дехидратирана. Външните фактори като студеното време, замърсената околна среда, свободни радикали, вредното УВ-излъчване допълнително увреждат нежната кожа на ръцете. Затова в днешното време крем за ръце не е глезотия, а необходимост. Как да изберем наистина добър крем за ръце, максимално натурален, без вредни съставки, който едновременно да защитава от всичките вредни външни фактори.
Новият крем за ръце от серия VivaDerm Med ще осигури необходимата грижа за нежната кожа на ръцете. Бързопопиващия, не мазен крем за ръце дълбоко овлажнява, подхранва чувствителната кожа и поддържа естественната регенерация на клетките на увредените участъци от кожата. 
 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Vivadermmed крем за ръце
    Кожата на ръцете ни най-първата издава признаци на стареене, често е тънка, суха и дехидратирана. Външните фактори като студеното време, замърсената околна среда, свободни радикали, вредното УВ-излъчване допълнително увреждат нежната кожа на ръцете. Затова в днешното време крем за ръце не е глезотия, а необходимост. Как да изберем наистина добър крем за ръце, максимално натурален, без вредни съставки, който едновременно да защитава от всичките вредни външни фактори
    Новият крем за ръце от серия Vivadermmed ще осигури необходимата грижа за нежната кожа на ръцете. Бързопопиващия, не мазен крем за ръце дълбоко овлажнява, подхранва чувствителната кожа и поддържа естественната регенерация на клетките на увредените участъци от кожата. 
    Изморена и увяхваща кожа на ръцете получава интензивната грижа и защита от вредните външни въздействия. Само след няколко нанасяния, люспещата, суха и тънка кожа става еластична, гладка и копринено мека. Крем за ръце Vivadermmed е обогатен със специален хипоалергенен комлекс, който не съдържа никакви съставки причиняващи алергии и кожните раздразнения. Хипоалергенен ароматизатор.
    Този крем:
✅Не съдържа спирт
✅Не съдържа полиетилен гликол
✅Не съдържа парабени
✅Не съдържа силикони
✅Не съдържа наноматериали
✅Не съдържа синтетически оцветители
Начин на използване: нанасяйте всеки ден върху чистите, измити ръце и кутикулата около ноктите. 

Опаковка тубичка с нетно съдържание : 50 ml

 

Произведено от „SWIFISS“ AG, Швейцария по поръчка на VIVASAN/VITASAN/ВИВАСАН/ВИТАСАН

Информация за продукта

I 345

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald