Карамелен топинг

Карамелен топинг

Идеален за тези, които обичат сладкото! Насладете се на божествен карамелен топинг с просто неустоимия карамелен вкус. Перфектен за десерти Карамеленият топинг е вкусен и готов карамелен сос за блатове, пудинги и сладолед. Интензивният карамелен вкус е просто неустоим за почитателите на сладкото. Независимо дали предпочитате да ги правите топли или студени, карамеленият сос за десерти винаги е удоволствие. Просто напръскайте соса върху вашия десерт или го разбъркайте в десерта, за да разгърнете нов слой сладък вкус. Карамеленият сос за десерти съдържа карамелизирана захар, вода. Без глутен, без лактоза, веган. Без мононатриев глутамат.

Количество: 340 g
 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Приложение: Насладете се на този продукт с вашите десерти, като просто напръскате малко карамелен сос върху вашия десерт и опитайте как Vivasan придава на вашите десерти допълнителен вкус. Този сос може да се консумира топъл или студен. Карамеленият топинг е перфектен за палачинки, вафли, сладолед, панакота, кремове, чай, мюсли и тост.

Информация за продукта

O 514

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald