Сироп Имун Фит View larger

Сироп "Имун ФИТ с мед от МАНУКА" (500 мл.)

D 233

Нов

Хранителна добавка – натурален сироп прекрасно поддържа защитните сили на организма, възстановява имунитета след боледуване.
Съставки: растителните екстракти (64%): корен от ехинацея, листа от салвия и мащерка, с добавяне на мед от манука и сок от черен бъз.
Предназначение: профилактика на сезонни и други заболявания, из-чиства токсини и нормализира работата на стомашно-чревния тракт. Препоръчвана доза за дневен прием: Всекидневен прием на сиропа по 3 супени лъжици (45 мл.) насища организма с необходимото количе-ство витамин С, благодарение на екстрактите от ацерола, шипка и ка-му-каму и цинк.
Арт. код. D 233, нетно количество: 500 мл


Повече детайли

40,17 CHF

добави към желани продукти

Повече информация

Съставки: Инфузия (запарка) на билков екстракт 64% (листа от салвия, корен от ехинацея, листа от мащерка), захар, мед, концентрат от сок от круша, сок от черен бъз от концентрат, мед от манука 1,7%, аскорбинова киселина, сок от лимон, лимонена киселина, плодове от малина на прах, екстракт от каму каму, екстракт от цветове на черен бъз, малтодекстрин, цинков глюконат, сок от шипки на прах, плодове от ацерола на прах, аромат; емулгатор: моно и диглицериди на мастни киселини.

Предназначение: Поддържа нормалната функция на имунната система.

Препоръчвана от производителя доза за дневна употреба: Приемайте по 1 супена лъжица, три (3) пъти дневно (1 суп. лъжица = 15 ml).

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник, в изправено положение и да се консумира в рамките на 3 седмици.  Да не се пие директно от бутилката, тъй като това ще доведе до замърсяване и разваляне. Разклатете добре преди употреба. Да не се превишава препоръчваната доза за дневен прием! Да се съхранява на места недостъпни за малки деца. Хранителните добавки не би трябвало да се използват като заместител на здравословното хранене.

Средни хранителни стойности

В 45 ml

*%NRV

Енергия

284 kJ / 68 kcal

 

Мазнини

<0.1 g

 

Въглехидрати

16.5 g

 

Протеин

<0.1 g

 

Витамин С

80 mg

100%

Цинк

10 mg

100%

*NRV/РХС(референтна хранителна стойност) съгласно Регламент на ЕС 1169/2011

**Няма определени референтни хрантелни стойности (РХС)

Да не се използва като заместител на разнообразно и балансирано хранене!

Да се съхранява на недостъпно място за деца!

Да се съхранява на хладно и сухо място.

ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО

СРЕДСТВО ! ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за ДИАГНОСТИКА, ЛЕКУВАНЕ

или ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАБОЛЯВАНЕ !

Партиден номер: Вижте в долната част на етикета на обратната страна на бутилката

Опаковка: тъмна стъклена бутилка; Общо нетно тегло: 500 мл

Най-добър преди края на: Виж върху етикета на обратната страна в долната част на бутилката !

Производител: Произведен в Швейцария за ВИВАСАН от „Д-р Дюнер“ АД /Dr. DünnerAG, Artherstrasse  60, CH6405 Immensee) за Витасан Гекко Импорт Експрт ГмбХ, 1060, Виена, Австрия, Тел.: +43 1 586 46 42.

Дистрибутор: „ВИВАСАН БГ“ ООД, гр. София, 1612, ж.к. Хиподрума, ул. „Ами Буе“№68-72, бизнес сграда, етаж 1, офис 8.Тел. за контакт: 02 953 2778; 0898 484 033;

Имейл адрес: vivasanbg@yahoo.com.Уеб адреси: www.vivasan.bg и www.vivasanint.com .

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: