Почистващ препарат за КУХНЯ ЕКО View larger

Почистващ препарат за КУХНЯ ЕКО

E 999

Нов

Средство за почистване на кухня ефективно се бори с мазни и всички други видове замърсявания върху гладки повърхности. 

Повече детайли

5,67 CHF

добави към желани продукти

Повече информация

Предназначение :Препаратът за почистване на кухня VivaClean е ефективен срещу мазнини и замърсявания на всички гладки повърхности. Той осигурява дълготрайна чистота и свеж аромат. Почистващата течност за кухня VivaClean съдържа повърхностноактивни вещества от растения с много добра биоразградимост. Без фосфат и формалдехид. Пакетът е изработен от рециклируеми материали. Производството е екологично чист и енергийно разумен.

Съставки: 5-15% нейонни повърхностно активни вещества, <5% консерванти (бензизотиазолинон, метилизотиазолинон), парфюм, течности и пари, лесно запалими.Могат да  причинят тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите, може да дразни дихателните пътища.

Инструкции: В случай на контакт с очите, внимателно изплакнете с вода за няколко минути. При  съществуващи контактни лещи е възможно нараняване. След употреба затворете контейнера добре. Течността и парите са лесно запалими,причинява тежки изгаряния на кожата и тежки увреждания на очите.Използвайте защитни ръкавици, не трябва да попада на топлинни повърхностни, искри, открити пламъци, както и други запалими . не пушете. не вдишвайте. В случай на контакт върху лице, коса,тяло - незабавно да се отстранят всички замърсени дрехи, измийте  кожата с вода / душ. Пази етикета на опаковката.

Съхранение:  Да не се излага на пряка слънчева светлина! Да се съхранява на място недостъпно за деца! Опаковка: 500 мл. 

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: