Migliorin ampoules against hair loss
Welcome to store VIVASAN BULGARIA!Store LocationTrack Your Order

Migliorin ampoules against hair loss

38.08 €

(29.29 € с клиентска карта) i

15 Items
Quantity

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Product Details

C 51
15 Items

Data sheet

Type
Ampoules
Против косопад

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

Деница Георгиева
Деница Георгиева

Използвах ампулите преди няколко месеца при усилен косопад. Действието се усети още от втората ампула, косопадът спира постепенно. През годините съм пробвала различни продукти против косопад, когато се е налагало (сезонен, стрес). Тези ампули са най- ефективни. Една ампула използвам на два пъти. Няма да съжалявате за инвестицията.

Екатерина
Екатерина

Горещо препоръчвам! След като родих тези чудотворни ампули наистина ми помогнаха да възстановя косата си, която падаше на кичури. Купих си ампулите за коса по препоръка на моя приятелка, на която са й помогнали много. Още при първите две нанасяния можеше да се говори за резултат. Отличен продукт! В кутията, в допълнение към стъклените ампули, има мека пластмасов капкомер. Не разбрах веднага какво е и как се ползва, но впоследсвие наистина го оцених. Без този капкомер е трудно да се нанесе равномерно съдържанието на ампулата върху цялата глава, а така с капкомера продуктът се нанася капка по капка, точно там, където е необходимо. Много удобно!

Марина
Марина

Косата ми започна да пада след много стрес, а тези ампули ми помогнаха много в борбата с падането на коса. Вече тя е възстановена и сега тези ампули ги препоръчам на всичките си приятелите.

София
София

След поредица от неуспешни боядисвания, косата ми започна да пада, стана матова и безжизнена. Тези ампули ми помогнаха да поддържам косата си. Сега косата практически не пада и блести на слънце.

Мария
Мария

Чудесни ампули!!! Реших да си купя и да ги използвам за профилактика и за укрепване на корените на косата ми, която принципно е дълга. След около два месеца забелязах, че започна да расте нова коса, бях много приятно изненадана :), дори се появи допълнителен обем.

Анелия
Анелия

След като детето ми се роди и навърши половин годинка, косата й започна ужасно много да пада. Тези ампули ми помогнаха не само да спра косопада, но й се появи нова коса. Освен това ампулите и предадоха и обем на косата. Благодаря ви!

Write your review !

You might also like

vivasan

Our manufacturers

For all who take care of their health and maintain their natural beauty. VIVASAN company is an exclusive representative of Swiss factories in Bulgaria.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand