Натурални продукти

Органик

Високо качество

Швейцарска гаранция

Защо да изберем VIVASAN?

Вече повече от 27 години международната компания обединена под търговските марки VIVASAN и VITASAN е изключителен представител на няколко световно известни швейцарски производители на натурални продукти за красота и здравословен начин на живот. За няколко години работа, от малка фирма с десет служители, VIVASAN се превърна в успешна международна организация с огромно количество активни и независими представители. Благодарение на високото качество на продуктите, съвременните технологии на производство, ноу-хау и дългогодишния си опит, за кратко VIVASAN се утвърди в повече от 30 държави разположени на континентите Европа, Азия и Америка.

В производството на своите продукти от VIVASAN залагат само на екологично чисти естествени суровини, които са преминали през изключително строг контрол на качеството, което е потвърдено от сертификатите GMP (Good manufacturing practice) – най-високият световен стандарт за качество базиран на гарантираният произход на натуралните суровини .

В лабораториите в Швейцария се произвеждат над 350 продукта, а в процес на разработка са все по - нови и по-усъвършенствани формули. Като привърженик на старите европейски традиции, VIVASAN използва проверени от времето рецепти, съчетавайки ги с най-новите научни открития.

Именно така VIVASAN успява да удовлетвори желанията на своите потребители и да отговори на търсенията на постоянно увеличаващата се група от хора, които избират здравословен начин на живот и високоефективни продукти от натурални растителни компоненти.

Независимо от разликите в законодателството във всяка страна, всички филиали и независими представители по света, разпространяват продуктите на VIVASAN на еднакви цени и по единен общ Маркетинг план. Начинът на разпостранение, базиран на препоръките от доволни клиенти позволява поддържането на достъпно ниво на цените според световните стандарти, за да може всеки един човек, независимо от социалното си положение/статус, да постигне успех!

VIVASAN е фирма на бъдещето, с винаги актуални комплексни решения на Вашите нужди !

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald