ХАРПАГИН ФОРТЕ за Опорно-двигателния апарат
Welcome to store VIVASAN BULGARIA!Store LocationTrack Your Order

ХАРПАГИН ФОРТЕ за Опорно-двигателния апарат

22.32 €

(17.17 € с клиентска карта)

90 Items

Харпагин Форте

Хранителна добавка в 30 капсули

Съставки: сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens] (51%), босвелoва киселина от [Boswellia serrata] (18,1%). 

Добре балансирана комбинация от сух екстракт от вторичен корен на Дяволски нокът с босвелoва киселина, която допринася за поддържане на оптималния комфорт на мускулите, ставите и сухожилията, както и за запазването на нормалната подвижност и гъвкавост на ставите.

Quantity

  • D 240
  • Home
 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хранителна добавка в 30 капсули

Съставки: сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens] (51%), босвелoва киселина от [Boswellia serrata] (18,1%), малтодекстрин, пълнител: микрокристална целулоза; антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини; обвивка на капсулата: хидроксипропилметилцелулоза.

Предназначение: Дяволският нокът е растение разпространено в пустинята Калахари в Южна Африка и в Намибия. Дяволският нокът има типични характеристики на растение от саваната. То има първичен корен, от който се разклоняват вторични корени за съхранение на луковиците. Тези корени-хранилища са богати на три активни вещества от значение за неговото действие, като харпагозид, харпагид и прокумбид. Босвелoва киселина се извлича от растението Boswellia serrata. Добре балансирана комбинация от сух екстракт от вторичен корен на Дяволски нокът с босвелoва киселина, която допринася за поддържане на оптималния комфорт на мускулите, ставите и сухожилията, както и за запазването на нормалната подвижност и гъвкавост на ставите.

Препоръчителна доза за дневен прием: За възрастни по една (1) капсула три (3) пъти дневно, преди хранене, с малко течност. Да не се превишава указаната от производителя препоръчителна дневна доза! Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене, както и на здравословния начин на живот. 

Количество на активните растителните съставки с физиологичен ефект в препоръчваната от производителя доза за дневен прием: сух екстракт от корени на Дяволски нокът в 1 капс. 205 mg (в 3 капс.х 205 mg = 615 mg), босвелева киселина от Boswellia serrata в 1 капс. 58 mg (в 3 капс.х 58 mg = 174 mg)

Съставки

В 1 капсула

%NRV*

Сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens]

205 mg

**

Босвелoва киселина от [Boswellia serrata]

58 mg

**

*NRVреферентни хранителни стойности

** Няма дефинирани NRV

Противопоказания: при индивидуална непоносимост към отделните съставки; да не се употребява при язва на стомаха или дванадесетопръстника или при наличие на камъни в жлъчката;

ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО

СРЕДСТВО! ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИАГНОСТИКА,

ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Съхранение: да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.

Годен за употреба до края на: вижте на дъното на опаковката! Партиден номер: вижте на дъното на опаковката!

Опаковка: 30 капсули, нетно тегло 12,03 g

Производител: произведено в Швейцария от „Gell PellAG за VIVASAN „ГЕККО импорт експорт” ГмбХ, А-1010 Виена, ул. „Нибелунгенгассе” 11/16; +43-1-5864642.

Дистрибутор: „ВИВАСАН БГ” ООД, 1612, гр. София, ж. к. Хиподрума, ул. „Ами Буе” №68-72, бизнес сграда, ет.1, офис 8.

Тел. за контакт: 02 953 27 78; 0898 484 033.

И-мейл адрес: vivasanbg@yahoo.com ; Уебсайт: www.vivasan.bg      

Product Details

D 240
90 Items

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

No customer reviews for the moment.

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
vivasan

Our manufacturers

For all who take care of their health and maintain their natural beauty. VIVASAN company is an exclusive representative of Swiss factories in Bulgaria.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand