ХАРПАГИН ФОРТЕ за Опорно-двигателния апарат

ХАРПАГИН ФОРТЕ за Опорно-двигателния апарат

Хранителна добавка в 30 капсули

Съставки: сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens] (51%), босвелoва киселина от [Boswellia serrata] (18,1%).

Добре балансирана комбинация от сух екстракт от вторичен корен на Дяволски нокът с босвелoва киселина, която допринася за поддържане на оптималния комфорт на мускулите, ставите и сухожилията, както и за запазването на нормалната подвижност и гъвкавост на ставите.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Харпагин Форте

Хранителна добавка в 30 капсули

Съставки: сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens] (51%), босвелoва киселина от [Boswellia serrata] (18,1%), малтодекстрин, пълнител: микрокристална целулоза; антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини; обвивка на капсулата: хидроксипропилметилцелулоза.

Предназначение: Дяволският нокът е растение разпространено в пустинята Калахари в Южна Африка и в Намибия. Дяволският нокът има типични характеристики на растение от саваната. То има първичен корен, от който се разклоняват вторични корени за съхранение на луковиците. Тези корени-хранилища са богати на три активни вещества от значение за неговото действие, като харпагозид, харпагид и прокумбид. Босвелoва киселина се извлича от растението Boswellia serrata. Добре балансирана комбинация от сух екстракт от вторичен корен на Дяволски нокът с босвелoва киселина, която допринася за поддържане на оптималния комфорт на мускулите, ставите и сухожилията, както и за запазването на нормалната подвижност и гъвкавост на ставите.

Препоръчителна доза за дневен прием: За възрастни по една (1) капсула три (3) пъти дневно, преди хранене, с малко течност. Да не се превишава указаната от производителя препоръчителна дневна доза! Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене, както и на здравословния начин на живот. 

Количество на активните растителните съставки с физиологичен ефект в препоръчваната от производителя доза за дневен прием: сух екстракт от корени на Дяволски нокът в 1 капс. 205 mg (в 3 капс.х 205 mg = 615 mg), босвелева киселина от Boswellia serrata в 1 капс. 58 mg (в 3 капс.х 58 mg = 174 mg)

Съставки

В 1 капсула

%NRV*

Сух екстракт от корени на Дяволски нокът [Harpagophytum procumbens]

205 mg

**

Босвелoва киселина от [Boswellia serrata]

58 mg

**

*NRVреферентни хранителни стойности

** Няма дефинирани NRV

Противопоказания: при индивидуална непоносимост към отделните съставки; да не се употребява при язва на стомаха или дванадесетопръстника или при наличие на камъни в жлъчката;

ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО

СРЕДСТВО! ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИАГНОСТИКА,

ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Съхранение: да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.

Годен за употреба до края на: вижте на дъното на опаковката! Партиден номер: вижте на дъното на опаковката!

Опаковка: 30 капсули, нетно тегло 12,03 g

Производител: произведено в Швейцария от „Gell PellAG за VIVASAN „ГЕККО импорт експорт” ГмбХ, А-1010 Виена, ул. „Нибелунгенгассе” 11/16; +43-1-5864642.

Дистрибутор: „ВИВАСАН БГ” ООД, 1612, гр. София, ж. к. Хиподрума, ул. „Ами Буе” №68-72, бизнес сграда, ет.1, офис 8.

Тел. за контакт: 02 953 27 78; 0898 484 033.

И-мейл адрес: vivasanbg@yahoo.com ; Уебсайт: www.vivasan.bg      

 

Информация за продукта

D 240

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald