Welcome to store VIVASAN BULGARIA!Store LocationTrack Your Order

Конкурс за календар 2022 г.

Конкурс за календар 2022 г.

Конкурс за календар 2022 г.

ВИВАСАН, компания, ангажирана с грижа за съхраняване на доброто здраве на своите потребители, предлагайки природосъобразни хранителни добавки и етерични масла, обявява конкурс за коледна картичка до дядо Коледа. Целта на съревнованието е да насърчим желанието на децата да нарисуват своята мечта. Най-добрите рисунки ще украсят календара ни за 2022 г.

В конкурса могат да участват деца и ученици от детски градини и училища от цялата страна на възраст от 5 до 16 години, които ще бъдат разделени в две възрастови групи от 5 до 10 и от 11 до 16-годишна възраст.

Картичката трябва да бъде изработена от лист, формат А4 (29,5 см x 21,5 см), сгънат на две. Вътрешната част на картичката трябва да съдържа писмо до Дядо Коледа. Трябва да бъде прикрепена информация за участника (трите имена, детско/учебно заведение, възраст, телефон за контакт на родител, настойник). Няма ограничение в използваните материали и техники за изработка – оставяме ги на вашия свободен избор.

Комисия ще оцени и отличи представените коледни картички на участниците, а отличените 12 творби от двете възрастови групи ще получат награди. Информация за финалистите ще публикуваме на корпоративната страница и социалните мрежи.

Крайният срок за представяне на коледните картички е 30 ноември.

Адресът, на който може да изпращате е гр. София, 1612, ул. „Ами Буе“ №68-72, офис 8, за конкурса на  „ВИВАСАН БГ“ ООД с пощенско клеймо, не по-късно от 30.11.2021 г.

Leave a comment