Welcome to store VIVASAN BULGARIA!Store LocationTrack Your Order

Koe е най-доброто етерично масло за вашия астрологически знак

Koe е най-доброто етерично масло за вашия астрологически знак
By юни 15, 2022 0 Comment

Koe е най-доброто етерично масло за вашия астрологически знак

Етеричните масла са като едно малко вълшебство в бутилка. Силно концентрираните течности може да поставите в дифузер, за да създадете настроение в пространството, да ги нанесете върху пулсовите точки и да вдишвате от тях, да разнесете на тялото с базово или масажно масло, ако искате да решите даден проблем (болка, например). Някои дори се кълнат, че те помагат да преодолеете любовни разочарование.

Но с всички налични етерични масла, изборът на вашия характерен аромат може да бъде малко объркващ. Затова, за начало - потърсете растителния екстракт, който е в съответствие с вашия зодиакален знак.

Как точно работи? В астрологията всеки знак има власт над определени области на тялото.  Етеричните масла са начин за насочване на лечебните свойства на билките директно в тези области, които се нуждаят от допълнителна подкрепа.

За да откриете своя аромат, просто вижте вашата зодия и вземете аромата, който ви принадлежи.

Овен: Лавандула

Овенът управлява главата, лицето и очите - има смисъл, като се има предвид, че представителите са естествено роден лидери, който се впускат с главата напред в приключения. Когато е подложен на твърде силен стрес или няма свободата да бъде себе си, Овенът е предразположена към главоболие от напрежение. Успокояващото масло от лавандула е идеалното решение за тези моменти, охлаждайки огнената стихия на Овен и облекчавайки страданието от врата нагоре.

Още масла за Овен – Сандалово дърво, Смърч, Мента

Телец: Риган

Телецът обича да се чувства в безопасност, да има уют и защита. Когато нещата вървят добре, гласът му е силен, гърлото и шията са без напрежение, а щитовидната жлеза е здрава. Но когато се чувства несигурен по отношение на финансите или личния си живот, тези области могат да бъдат компрометирани. Известно е, че мощното масло от риган стимулира имунната система, спирайки възпалено гърло.

Още масла за Телец: Пачули, лимон, тамян

Близнаци: Евкалипт

Близнаците са енергичен комуникатор и често се себеизразяват, като говорят с ръцете си. Този въздушен знак управлява и белодробната система, която доставя кислород на цялото тяло. Когато тя е изключена от другите, белите й дробове, ръцете или раменете могат да бъдат засегнати. Евкалиптовото масло помага при дихателна конгестия, а наред с това помага и при болки в крайниците.

Още масла за Близнаци: Бергамот, канела, иланг - иланг


Рак: Мента

Идеалният сценарий за Рака  - да бъде в здрава връзка и да има стабилен и сигурен дом.  Когато тези неща са в дисбаланс, представителите на Рак са склонни да страда от разстроен стомах или болка в гърдите - две области, управлявани от този знак. Ментата е силно противовъзпалително и храносмилателно средство . Освен това е доста ободряващо, което е чудесно, предвид характерната капризност на Рака.

Още масла за Рак: Евкалипт, чаено дърво, нероли

Лъв: Босилек

Креативният и радостен Лъв има златно сърце (чакра), така че е съвсем естествено неговият знак да управлява гърдите и горната част на гърба. Богатото на антиоксиданти масло от босилек гарантира, че сърцето му ще бъде в добро здраве, а също така намалява възпалението, за да помогне за облекчаване на болките в горната част на гърба - област, която може да се напрегне, когато не е в състояние да се изразява свободно.

Още масла за Лъв: Бергамот, пачули, канела

Дева: Ветивер

Девата- винаги е заета – непрекъснато търси начин да прецизира и подобри всяка ситуация, която среща, и има умение да търси най-практичния начин на живот. Понякога обаче тази тенденция може да стане твърде обсебваща. Маслото от ветивер действа успокояващо и стабилизиращо, със заземяваща чувствителност, което е в синхрон с този земен знак.

Още масла за Дева: Хеликризум, иланг-иланг

Везни: Тамян

Везните се стремят да поддържат всичко в хармония. Когато е в баланс, кожата сияе, той е в отлично здраве – в синхрон с управляващата планета Венера. Но очевидно животът рядко остава балансиран за дълго. Когато нещата се объркат, маслото от тамян може да помогне за връщането на живота в релси, като намалява възпалението  и създава усещане за мир.

Още масла за Везни: Вратига, чаено дърво, грейпфрут


Скорпион: Фенхел

Известно е, че страстният Скорпион е най-секси знак и това е така, защото винаги търси начин да се сближи. Следователно не е изненада, че неговият знак управлява най-интимните части на тялото: репродуктивната и отделителната системи. Маслото от копър може да помогне за лечението на инфекции от всякакъв вид, като същевременно  поддържа червата, където имунната система се създава.

Още масла за Скорпион: Тамян, джинджифил, портокал

Стрелец: Джинджифил

Стрелецът, когато е в равновесие, е благословен със силни крака и здрав черен дроб. Но ако твърде много проблеми или предизвикателства го изморят, етеричното масло от джинджифил ще помогне за повишава нивата на антиоксидантните ензими, използвани от черния дроб. Освен това този прекрасен корен има затоплящи свойства и намаляват мускулната болка.  Включете го в летните танцови партита!

Още масла за Стрелец: Портокал, смърч, чаено дърво

Козирог: Лайка

Козирогът е абсолютен бос— неговият план за управление на света се свежда до практически системи и структура. Като такъв, знакът управлява скелетната система. Така че, когато ставите започнат да болят след няколко твърде много нощи в неудобен стол, би било разумно да се обърне към маслото от лайка като средство за успокояване на тялото.

Още масла за Козирог: Здравец, тамян, лимон

Водолей: Кипарис

Водолеят винаги търси начин да начертае пътя към ново бъдеще, като наелектризира и стимулира общността със свежи идеи и мечти за напредък. Кипарисовото масло е идеалното за него – то увеличава притока на кръв, дава енергията, от която се нуждае, за да бъде в крак с възвишените си мечти.

Още масла за Водолей: Здравец, пачули, жасмин

Риби: Цитруси

Интуитивен воден знак, Рибите управляват лимфната система, път за детоксикация, за който се казва, че има пръст във всичко - от целулита до здравето на кожата и гърдите. Свежите цитрусови масла като лимон, портокал и грейпфрут спомагат за засилване на лимфния поток, като поддържат цялостното му здравословно състояние.

Още масла за Риби: Нероли, здравец, грейпфрут

Leave a comment