Натурално етерично масло от Западноиндийско Сандалово Дърво

Натурално етерично масло от Западноиндийско Сандалово Дърво

Приложение: Сандаловото масло се използва при състояния като акне, цистит, високо кръвно налягане, бронхит, хемороиди, кашлица, разширени вени, мускулни крампи, невралгия, лющеща се кожа. „Божествената същност“ на маслото действа върху човешката психика като антидепресант, афродизиак, а също така има успокояващ, релаксиращ и хармонизиращ ефект, което е много полезно при заболявания и състояния като страх, фригидност, импотентност, нервно напрежение, безсъние и всички последици от стреса. Аромат: сладък, топъл, дървесен с оттенък на смола.
 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Етеричното мономасло от западноиндийско Сандалово Дърво се получава чрез парна дестилация на [Amyris balsamifera, L.], диво вечнозелено дърво с височина около 10 м. Пернатите му листа се състоят от листа с дължина до 10 см, а малките подобни на пеперуди цветя имат жълти или червени жилки. Колкото по-слаба е почвата, върху която расте дървото, толкова по-интензивен е ароматът му. Сандаловото дърво Amyris е заместител на източноиндийското сандалово дърво, макар и да няма поразителния характерен аромат на източноиндийското сандалово дърво, но притежава същите терапевтични свойства и когато се използва в ароматерапията, е етичен заместител без същите екологични разходи на източноиндийското сандалово дърво. Ценното масло от сандалово дърво, което е на повече от 30 години, се съдържа не само в дървесината, но и в корените, така че не се препоръчва да се изсичат дървета, те трябва да бъдат изкопани заедно с корените.
Цвят: безцветно до бледожълтеникаво, леко вискозно; с течение на годините постепенно потъмнява. След 5 години се смята за божествено масло, а след 20 години струва колкото теглото си в злато.
Етеричното мономасло от западноиндийско Сандалово Дърво се получава чрез парна дестилация на [Amyris balsamifera, L.], диво вечнозелено дърво с височина около 10 м. Пернатите му листа се състоят от листа с дължина до 10 см, а малките подобни на пеперуди цветя имат жълти или червени жилки. Колкото по-слаба е почвата, върху която расте дървото, толкова по-интензивен е ароматът му. Сандаловото дърво Amyris е заместител на източноиндийското сандалово дърво, макар и да няма поразителния характерен аромат на източноиндийското сандалово дърво, но притежава същите терапевтични свойства и когато се използва в ароматерапията, е етичен заместител без същите екологични разходи на източноиндийското сандалово дърво. Ценното масло от сандалово дърво, което е на повече от 30 години, се съдържа не само в дървесината, но и в корените, така че не се препоръчва да се изсичат дървета, те трябва да бъдат изкопани заедно с корените. Цвят: безцветно до бледожълтеникаво, леко вискозно; с течение на годините постепенно потъмнява. След 5 години се смята за божествено масло, а след 20 години струва колкото теглото си в злато.
Действие:
- антибактериално, антисептично;
- бронходилататор (разширява бронхите), облекчава дишането;
- противовъзпалително, спазмолитично;
- обезболяващо; облекчава сърбеж, регенерира клетките;
- овлажняващо при суха, напукана и дехидратирана кожа;
- помага за заличаването на бръчки, стягане на отпусната кожа;
- има изразен тонизиращ ефект и дезодориращ ефект;
- укрепва сърцето, тонизира венозната система;
- стимулира лимфния поток;
- лек противогъбичен агент;
- афродизиак .
Начин на употреба:
Аромадифузер 4-5 капки.
Аромалампа – 2 к на 5 кв м площ.
Аромамадальон: по 1-2 к.дневно.
Аромамасаж: 1 с. л. базово масло + 4 к капки масло сандалово дърво – масажна яка, гръб.
Аромавана: 6,8 капки масло сандалово дърво върху емулгатор. Обогатяване на козметични средства:
. за косата – 2-3 к към шампоана за едно измиване;
. козметика – 2-3 к към крем Вивасан;
. за сърбеж и лечение на рани: Крем Календула VIVASAN с 2-3 к масло от сандалово дърво.
Арома спрей: 15-20 капки масло сандалово дърво в 250мл. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.
Противопоказания - индивидуална непоносимост.
Не се приема вътрешно.
Произведено в Швейцария от Еликсан Ароматика за VIVASAN.
Вносител и дистрибутор: „ВИВАСАН БГ“ ООД, гр. СОфия, ул. Ами Буе 68-72, оф.8
Уебсайт: www.vivasan.bg
Начин на употреба: Аромадифузер 4-5 капки. Аромалампа – 2 к на 5 кв м площ. Аромамадальон: по 1-2 к.дневно. Аромамасаж: 1 с. л. базово масло + 4 к капки масло сандалово дърво – масажна яка, гръб. Аромавана: 6,8 капки масло сандалово дърво върху емулгатор. Обогатяване на козметични средства: . за косата – 2-3 к към шампоана за едно измиване; . козметика – 2-3 к към крем Вивасан; . за сърбеж и лечение на рани: Крем Календула VIVASAN с 2-3 к масло от сандалово дърво. Арома спрей: 15-20 капки масло сандалово дърво в 250мл. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението. Противопоказания - индивидуална непоносимост. Не се приема вътрешно. Произведено в Швейцария от Еликсан Ароматика за VIVASAN. Вносител и дистрибутор: „ВИВАСАН БГ“ ООД, гр. СОфия, ул. Ами Буе 68-72, оф.8 Уебсайт: www.vivasan.bg

Информация за продукта

E 141

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald