Cosval

Списък на продуктите по марка Cosval

COSVAL КОРПОРАЦИЯ

СЕМЕЙНА ФИРМА С ПОЛУВЕКОВНО НАСЛЕДСТВО

Cosval е най-голямата италианска компания, произвеждаща естествени нежни бои за коса и шампоани на базата на златно просо, уникални кремове, гелове и балсами, както и революционна козметика против стареене. Централата на COSVAL GROUP е разположена в областа Ломбардия, в град Арезе, близо до границата със Швейцария.

От 1972 г. насам Cosval се грижи за здравето и благосъстоянието на хората, като предлага разнообразни натурални продукти, съчетаващи качество, традиция и опит. 

Хранителните добавки на Cosval са резултат от наследството на билковата традиция и култура, която се предава в продължение на няколко хилядолетия от всички видове население по света.

История
Sanotint е марка на Cosval, семейна компания, основана през 1972 г. Необходимо е да се създаде деликатен оцветител "Направи си сам" и да се внедри в сектора на билките - сектор, който по това време е все още млад. С течение на времето нюансите Sanotint се наложиха и бяха признати положително от пазара, тъй като предлагат разнообразие от цветове и формули, подходящи за различни нужди.

Нашите ценности
Sanotint се отличава от многото други цветове "Направи си сам" с жълтия цвят: той напомня за слънцето, радостта, жизнеността на живота. В основата на съставките е златното просо, което съдържа многобройни минерали и витамини, които осигуряват подкрепа на увредената коса, като помагат за предотвратяването на нейното опадане. Всички нюанси на Sanotint не съдържат амоняк и резорцинол, а линията Sensitive е предназначена за най-чувствителния скалп и също не съдържа P-фенилендиамин.

Жената Sanotint
За Sanotint цветът не е просто нюанс, а олицетворява живота, изкуството и различните индивидуалности и характери, които са част от всяка жена и всеки от нас. Затова Sanotint предлага необикновената сила на цвета в най-истинската му форма на аудиторията от жени, които осъзнават кои искат да бъдат и какво искат: решителност, сила, баланс. Те не искат да приличат на стереотипи, а се гордеят с това, което са.

COSVAL GROUP е иновативна компания, лидер на пазара в Италия, Швейцария, Австрия и Германия.

Всички продукти на COSVAL GROUP се произвеждат в Швейцария на собствено производство, а в Италия се извършват само опаковане и последващи продажби.

За VIVASAN, Cosval произвежда продукти под марките Cosval и Migliorin - продукти за грижа за косата и Locherber - подмладяваща и декоративна козметика.

Декоративна козметика

Tечно матово червило - наситено ЧЕРВЕНО

 • Ампули
 • Против косопад
Козметика за коса

АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД MИГЛИОРИН 10 х 10 ml

 • Балсам за коса
 • За суха коса
 • За увредена коса
 • За мазна коса
 • За нормална коса
 • За боядисана коса
Козметика за коса

Балсам за всички типове коса Санотинт

 • Подхранващи
 • При обриви
 • При възпаление
 • Слънцезащитни
 • Проблемна
Кремове за ръце и тяло

Балсам Сан Роко

Магазин

Боя за коса - Натурално кафяво №73 (щадящ)

Козметика за коса

Боя за коса - Черно №1 (класик)

Козметика за коса

Боя за коса № 175

Козметика за коса

Боя за коса № 177

Козметика за коса

Боя за коса № 179

Козметика за коса

Боя за коса № 184

Козметика за коса

Боя за коса № 187

Козметика за коса

Боя за коса № 188

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald