Условията на доставка влизат в сила на 01 ЮНИ 2023 г. 

Начин на доставка, предлаган от "ВИВАСАН БГ" ООД е следният:


Доставка с куриерска фирма СПИДИ

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма СПИДИ до указания от Вас адрес или до поискване от избран от Вас офис на СПИДИ, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, а в събота, само до поискване, до 13.30 часа.

Доставки до адрес не се извършват в събота, неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма СПИДИ:

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма СПИДИ до указания от Вас офис на СПИДИ/адрес. Имате възможност да получите Вашата пратка от понеделник до петък в работното време на съответния офис/на указания от Вас адрес, а в събота само до поискване на избрания от Вас офис на СПИДИ. Офисите на СПИДИ не работят в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове. Доставки до адрес не се извършват в събота, неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Цената на доставката при стойност на поръчката:

    • до 3 кг. и под 150 лв. е 5.50 лв.

    • над 150 лв. е БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Пратка с приоритетен час /само по желание на клиента/ се оскъпява и заплаща от същия. Допълнителната такса за приоритен час е 4.00 лв.

Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма СПИДИ и на територията на България

Доставка с друга куриерска компания

В изключителни случаи и по преценка на ВИВАСАН БГ ООД е възможна и доставка с друга куриерска компания, по желание на клиента, на цени по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката. Условието за доставка с куриерска компания, по избор на клиента, са заплащане на всички разноски по услугата от същия. Всички разноски включват, стойност на куриерската услуга, допълнителни такси, такса наложен платеж, застраховка и др.

 

При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната спедиторска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

 

Срок на доставка

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, "ВИВАСАН БГ" ООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

 

Дата на последна корекция 01.06.2023 г.

Условия за доставка до държава в Европейски съюз.

Условията за сухопътна доставка в рамките на Европейския съюз се определят по тарифите за всяка отделна държава на ДиПиДи Економи (DPD Economy), чийто оператор за България е СПИДИ АД.

„ВИВАСАН БГ“ ООД предлага безплатна сухопътна доставка при сума на поръчката над 250 евро, след приспаднати отстъпки и възнаграждения.

Подробности за тарифите за сухопътна доставка от България до всяка европейска държава на ДиПиДи, можете да намерите на сайта на СПИДИ АД.

https://services.speedy.bg/priceList/

 

Дата на последна корекция 01.06.2023 г.


vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald