Хранителни добавки в течна форма

Включени филтри

Хранителни добавки в течна форма

АРТИШОК ЦИНАРИН - хранителна добавка в течна форма

Хранителни добавки в течна форма

ЕЛДЪРБЕРИ (ЧЕРЕН БЪЗ) - хранителна добавка в...

Магазин

ИМУН ФИТ с МЕД от МАНУКА - натурална хранителна...

Хранителни добавки в течна форма

ХВОЙНОВ ЕКСТРАКТ - натурална хранителна добавка...

Хранителни добавки в течна форма

ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА с Маракуя и Витамини -...

Хранителни добавки в течна форма

ЧЕРНА БОРОВИНКА Витал - хранителна добавка в...

Защо да приемаме натурални мултивитаминни течни хранителни добавки?

Възможно ли е в днешно време да си набавим всички необходими за организма витамини и минерали, само чрез храната? Чрез онази храна, която купуваме от големи търговски вериги, опакована в пластмаса и найлон? Или чрез питейната вода, с висок процент минерализация, в пластмасови бутилки, която не е препоръчителна за ежедневна употреба? Или може би чрез плодовете и зеленчуците, пропътували хиляди километри, за да стигнат до нас? Вярвате ли наистина, че тази храна ви доставя всичко необходимо?

А питате ли се какво е нужно на организма ви, за ви запази здрави?

Баланс. Минерален и витаминен баланс.

Ние във VIVASAN сме наясно, че това е нормалният ритъм на съвременния живот. Затова разработихме серия от мултивитаминни и енергийни сиропи, които да се погрижат за щетите, които глобализацията ни нанася. 

Течните хранителни добавки, във формата на сиропи Vivasan, са богати източници на живи витамини и необходимите минерали. Не съдържат ГМО, синтетични консерванти и нямат никакви противопоказания. Съхраняват се в специални шишета от затъмнено стъкло, в които активните вещества остават непокътнати от слънчевата светлина. С тяхна помощ можете да доставите на организма си всичко онова, от което има нужда, за да се запази здрав, силен и млад за дълго време.

С какво се отличават нашите предложения?

Натуралните мултивитаминни течни хранителни добавки на VIVASAN се произвеждат в Швейцария, под контрола на SWISSMEDIC, по изпитани швейцарски рецепти. Всички продукти имат световно универсален GMP сертификат за високо качество. Създадени са с модерно технологично оборудване и имат висока биоусвоимост. 

Защо да изберете VIVASAN?

Употребата на нашите мултивитаминни сиропи, е ефикасна и безопасна форма на профилактика. Те снабдяват организма с необходимите дневни дози от витамини и микроелементи. По този начин хранителните добавки в течна форма се превръщат в отлично средство за повишаване на имунитета, поддържане на нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и черния дроб, профилактика на сезонни и други заболявания, събуждане на метаболизма и постигане на вътрешен минерален и витаминен баланс. 

Хранителните добавки не са лекарствен продукт. За най-добър резултат, можете да се консултирате безплатно със сертифициран консултант на Вивасан и да получите ефективна програма спрямо вашите нужди. Пишете ни онлайн и ще ви отговорим с готово решение. Изберете по-ниската цена - здраве от природата.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald