Устна хигиена

Включени филтри

Натурални етерични масла

Елексир за Хигиена на Устната Кухина

Красивата снежно бяла усмивка е не само част от привлекателния външен вид, но също така и признак за здраве, и знак за добра грижа и отношение към собствената си личност. Вашата усмивка е вашата визитна картичка - тя може да разкрие много подробности, за които дори и не подозирате. 

Как да се погрижим за устната си хигиена?

Зъболекарите казват, че задължително трябва да мием зъбите си два пъти на ден: сутрин за красота и вечер за здраве. Но всички знаем, че не само това е важно. Важен е и изборът на подходящите паста и четка за зъби, както и подходящата вода за уста.

С какво се отличават нашите предложения?

Вивасан предлага средства за хигиена на зъбите и устната кухина на основата на специални съчетания от етерични масла. Те осигуряват ефективна и безопасна хигиена, и едновременно помагат за профилактика на някои заболявания. 

GMP сертификатът е доказателство за високото качество на нашите предложения. Разгледайте онлайн и поръчайте на най-доброто за вашата усмивка на достъпна цена.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald