Филтриране по

Наличност

Наличност

Цена

Цена

  • 57,00 лв. - 95,00 лв.

Флуиди

Включени филтри

  • Растителни
Кремове за лице

Емулсия Хималайски Диамант

Изчерпан
  • Растителни
Кремове за лице

Флуид за лице "Веджитъбълс & Фрутс"

С какво се отличават флуидите от кремовете?

Флуидите са кремове за лице с по-течна, по-нежна консистенция, които са много богати на активни съставки. Те се усвояват от кожата много бързо и в дълбочина, поради леката си, водниста текстура. Тази консистенция се постига с наличието на много вода и това ги прави интензивни овлажнители.

Как да ги използваме?

Флуидът спокойно може да се използва вместо крем за лице. Той е особено подходящо решение за мазна и смесена кожа, тъй като се абсорбира много бързо, овлажнява в дълбочина и не оставя лепкава и лъскава повърхност. Особено приятно е използването на флуид през лятото, поради леката му и нежна текстура, хидратиращия и успокояващ ефект. Но също толкова ефективен е и през зимата, и за суха и проблемна кожа. Въпрос на предпочитания. 

С какво се отличават нашите предложения?

Кремовете на Вивасан са наситени с натурални активни вещества, подбрани с помощта на научни изследвания. Тези активни вещества са получени от внимателно подбрани плодове, зеленчуци и други растения (като портокал, мандарина, червено грозде, боровинки, спанак, морков, домат, роза и много други) със силни антиоксидантни, реминализиращи и детоксикиращи свойства. 

Защо да изберете Vivasan?

GMP сертификатът е доказателство за високото качество на всички наши продукти и строгия контрол на производствената дейност. 

Разгледайте онлайн нашите предложения и изберете най-доброто за своята кожа на достъпна цена.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald