Филтриране по

Наличност

Наличност

Цена

Цена

  • 86,00 лв. - 115,00 лв.

Серуми

Включени филтри

Изчерпан
Кремове за лице

Интензивен серум против бръчки B.T.Y.

Кремове за лице

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми...

С какво се отличават серумите?

Серумите са високоефективни козметични средства за лице, които се нанасят на почистена кожа, преди дневния или нощния крем. Те имат висока концентрация на активни вещества, проникват в дълбочина и действат интензивно. 

Как да изберем?

Серумите могат да бъдат различни по предназначение (според типа кожа), с различна консистенция и с различни активни съставки.

Определете какво искате да постигнете и изберете серум спрямо целите си. Вълшебният елексир ще ви помогне да постигнете по-бързо и лесно желания резултат, като доставя на кожата ви множество ценни съставки. Малките молекули, от които е съставен, го правят неизменен помощник в грижата за лицето, тъй като успява да проникне в клетките и да достави в дълбочина висока концентрация на активни вещества.

Как да го нанесем?

Капнете няколко капки и нанесете на предварително почистено лице с масажни движения в посока отдолу нагоре и с леки потупвания на пръстите. Изчакайте няколко минути да се абсорбира и нанесете крема за лице, който ползвате. 

С какво се отличават нашите предложения?

Серумите на Vivasan имат изключително висока концентрация на активни растителни компоненти, които подхранват, овлажняват и подмладяват кожата в дълбочина. Някои от тях са обогатени с пептиди, които стимулират регенерацията на кожни клетки, синтеза на колаген, микроциркулацията и кръвообращението. 

Защо да изберете Vivasan?

Вивасан е висококачествена натурална козметика, произведена в Швейцария. Всички наши продукти са сертифицирани с GMP сертификат (Good Manufacturing Practice), който е още едно доказателство за високото качество на продуктите и строгия контрол на производствената дейност. 

Разгледайте лесно и бързо нашите предложения онлайн и поръчайте на достъпна цена най-доброто решение за своята кожа.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald