Козметика | Derma Science by Mila D'opiz |от Швейцария

Козметична серия Derma Science

Включени филтри

Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

46,00 лв.
Кремове за лице

Концентрат от стволови клетки на 6 растения...

69,00 лв.
Кремове за лице

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми...

103,60 лв.
Кремове за лице

Нощен крем с хиалурон 50ml | DERMA SCIENCE

89,70 лв.
Кремове за лице

Дневен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

82,80 лв.
Магазин

Нощен крем с ретинол | DERMA SCIENCE

92,00 лв.
Магазин

Ретинол + Q10 концентрат 7x2ml. |DERMA SCIENCE

69,00 лв.
Магазин

Възстановяващ серум с ретинол | DERMA SCIENCE

103,60 лв.
Магазин

Дневен лек крем с Хиалурон 50 ml | Derma Science

82,80 лв.

Всеки продукт от серията DERMA SCIENCE HYALURON

съдържа биотехнологично произведен 3-степенен растителен хиалуронов комплекс. Този комплекс има изключително висока концентрация, тъй като се състои от 3 различни форми на хиалуронова киселина с висока, средна и ниска молекулярна маса. Използваният хиалуронов комплекс е извлечен от биотехнологични източници и не съдържа съставки от животински произход, както и ГМО. Ретинолът е производно на витамин А. Използва се за справяне с широк спектър от кожни проблеми (оттук и популярността му), от фини линии и бръчки до тъмни петна и акне. „Когато ретинолът се прилага локално, той се разпада на ретиноева киселина“ казва Джоуи Таверниз, естетик и основател на базираната в Ню Йорк JTAV Clinical Skincare. „Тази киселина влияе директно върху клетъчната структура на кожата, стимулирайки производството на колаген.На свой ред увеличеният колаген намалява появата на бръчки, помага за избледняване на тъмните петна и изравнява тона и текстурата.“

Натурални и чисти продукти, уникален биотехнологично произведен 3-фазен хиалуронов комплекс, зад който стоят научни разработки и 83 годишни традиции от Швейцария, без ГМО и животински съставки. Това е серия кремове Derma Science на VIVASAN. Те са идеалният избор за всяка жена, която държи на своята визия, иска стегната, млада и здрава кожа. Отлични резултати само след няколко нанасяния!

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand