Околоочни кремове | Цени — Vivasan.bg

Филтриране по

Наличност

Наличност

Състав

Състав

Околоочни

Включени филтри

Изчерпан
  • Водорасли
Кремове за лице

Крем Околоочен ЗЕЛЕН ХАЙВЕР със зелени водорасли

75,40 лв.
  • Растителни
Кремове за лице

Околоочен Крем VivaDerm Med 30 ml

51,00 лв.
  • Проблемна
  • Мазна
Кремове за лице

Тоник от Чаено дърво, манука и розалина

40,40 лв.
Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

46,00 лв.
Магазин

Тайната на блаженството Крем околоочен | ВИВА Бюти

41,60 лв.

Кожата около очите е изключително нежна и изисква специални грижи.

Тази част на лицето е една от най-податливите към образуване на мимически бръчки, които с годините могат да се задълбочат видимо.

Неслучайно казваме, че очите са прозорец към душата. Всички емоции, които преживяваме вътрешно, излизат на повърхността чрез очите ни. Ако можем да скрием усмивката, за да запазим кожата гладка за по-дълго, то изражението на очите е почти невъзможно за контролиране. И така, неусетно, първите бръчки, с които се сдобива младият човек, са тези около очите. Затова, това е и една от първите области на лицето, които започваме да третираме със специална козметика, ако искаме да запазим младостта и емоционалността си.

С какво се отличават нашите предложения?

Козметиката на Вивасан, със своите екологично чисти, природни съставки, е много подходяща за нежната област на лицето.

Околоочните кремове на Vivasan действат интензивно и превантивно. Подобряват еластичността на кожата, въздействат на мимическите бръчки и ефективно премахват тъмните кръгове и торбички под очите. Натуралните съставки като масло от жожоба, екстракт от алпийски еделвайс, и коензим Q10 се грижат тънката кожа под очите да бъде дълготрайно овлажнена и омекотена. А благодарение на композицията от водорасли “Грийн Кевиар”, витамин Е, масло от ший, ирландски мъх и растителни стволови клетки, чувствителната зона около очите разцъфва, белезите на стреса изчезват и кожната текстура се подобрява.

Разгледайте онлайн и изберете най-доброто решение за вас на достъпна цена.

Как да ги нанасяме?

По правило околоочният крем се нанася отвън навътре, т.е. от външния край, надолу и навътре по очертанието на долния клепач.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand