Хранителни добавки | Цени — Vivasan.bg

Хранителни добавки

Включени филтри

Хранителни добавки

Бял Трън Силимарин - ЛЕБЕРШУЦ Ултра -

86,32 лв.
Хранителни добавки в течна форма

ИМУН ФИТ с МЕД от МАНУКА - натурална хранителна...

96,40 лв.
Хранителни добавки

Витал Плюс - Омега 3

37,40 лв.
Хранителни добавки

Форевър Янг за Хормонален Баланс

47,58 лв.
  • Обезболяващи
  • Подхранващи
  • При разширени вени
Кремове за ръце и тяло

Крем за вени

34,80 лв.
Хранителни добавки

АЦЕРОЛА Натурален Витамин C

36,20 лв.
Натурални етерични масла

Етерично Масло ЛИМОН

26,80 лв.
Хранителни добавки

Мултивитамини Ол Дей Фит от А до Я компакт

81,38 лв. -10% 73,24 лв.
Натурални етерични масла

Натурално етерично масло от Западноиндийско...

44,20 лв.
Хранителни добавки

ФИТО 40 - Фитоестроген

100,20 лв.
Хранителни добавки

Зелен Чай с Мента, Селен и натурален витамин Е...

114,60 лв.
Хранителни добавки в течна форма

ЕЛДЪРБЕРИ (ЧЕРЕН БЪЗ) - хранителна добавка в...

80,80 лв. -10% 72,72 лв.

Защо са полезни хранителните добавки?

Ритъмът на съвременния живот, емоционално-психологическите натоварвания, лошата екология, незадоволителното качество на питейната вода и хранителните продукти изискват от нас все повече усилия за поддържане на нашето здраве, работоспособност и жизнена активност. Все повече хора разбират, че воденето на здравословен начин на живот е много по-ефективно, приятно и икономично, отколкото борбата с вече възникнали заболявания. 

Какви проблеми можем да решим с тях?

Хранителните добавки, получени от природните блага на планетата ни, са най-подходящото средство за поддържане на здрав и силен организъм. С тяхна помощ можем да си набавим много ценни вещества, които не можем да доставим на организма си само с храна. Можем да противодействаме на всички вредители от синтетичния свят, който ни заобикаля - техника, лекарства, козметика, напитки, вредна храна - и да съдействаме на организма си да ни запази здрави и адаптивни.

С какво се отличават нашите предложения?

Хранителните добавки на Вивасан се произвеждат по най-високите европейски стандарти, под строгия контрол на SWISSMEDIC, сертифицирани са със световно универсалния GMP сертификат, изцяло натурални и абсолютно безопасни. Продуктите на Vivasan се произвеждат в Швейцария от екологично чисти суровини, отглеждани по строги правила и на специални места, изолирани от всякакви вредни влияния. Без ГМО, без пестициди, без самолетни линии в областта, в която се отглеждат.Високоефективните витаминно-минерални комплекси могат да възстановят защитните сили на организма, да нормализират метаболизма, да поддържат добро функционално състояние на всички органи и системи, и значително да намалят риска от възникването на заболявания. 

Защо да изберете Vivasan?

Изберете по-ниската цена - здраве от природата навреме. 

Съхранете младостта си и останете здрави с натуралните растителни продукти с висока биоусвоимост, създадени по изпитани швейцарски рецепти. Хранителните добавки не са лекарствени средства. Пишете ни онлайн и получете безплатна консултация със сертифициран консултант на Вивасан за изготвяне на подходяща и ефективна програма, спрямо вашите нужди.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand