Хранителни добавки

Включени филтри

Натурални етерични масла

Blue Relief 50ml. - Композиция от натурални...

Магазин

VIVA P.Y.H. 30 капсули

Хранителни добавки

АГЛИОКРАТ - Червен Глог и Чесън

Хранителни добавки в течна форма

АРТИШОК ЦИНАРИН - хранителна добавка в течна форма

Хранителни добавки

АЦЕРОЛА Натурален Витамин C

Хранителни добавки

Бял Трън Силимарин - ЛЕБЕРШУЦ Ултра -

Хранителни добавки

ВИВА К2 за Здрави Кости и Зъби

  • Омега-3
Хранителни добавки

Витал Плюс - Омега 3

Хранителни добавки

ГЛЮКОХОН Форте 120 капсули за Подвижни Стави

Хранителни добавки

Грижа за Клетката със Спермидин CELL CARE

Магазин

Грижа за очите (Eye Care)

Защо са полезни хранителните добавки?

Ритъмът на съвременния живот, емоционално-психологическите натоварвания, лошата екология, незадоволителното качество на питейната вода и хранителните продукти изискват от нас все повече усилия за поддържане на нашето здраве, работоспособност и жизнена активност. Все повече хора разбират, че воденето на здравословен начин на живот е много по-ефективно, приятно и икономично, отколкото борбата с вече възникнали заболявания. 

Какви проблеми можем да решим с тях?

Хранителните добавки, получени от природните блага на планетата ни, са най-подходящото средство за поддържане на здрав и силен организъм. С тяхна помощ можем да си набавим много ценни вещества, които не можем да доставим на организма си само с храна. Можем да противодействаме на всички вредители от синтетичния свят, който ни заобикаля - техника, лекарства, козметика, напитки, вредна храна - и да съдействаме на организма си да ни запази здрави и адаптивни.

С какво се отличават нашите предложения?

Хранителните добавки на Вивасан се произвеждат по най-високите европейски стандарти, под строгия контрол на SWISSMEDIC, сертифицирани са със световно универсалния GMP сертификат, изцяло натурални и абсолютно безопасни. Продуктите на Vivasan се произвеждат в Швейцария от екологично чисти суровини, отглеждани по строги правила и на специални места, изолирани от всякакви вредни влияния. Без ГМО, без пестициди, без самолетни линии в областта, в която се отглеждат.Високоефективните витаминно-минерални комплекси могат да възстановят защитните сили на организма, да нормализират метаболизма, да поддържат добро функционално състояние на всички органи и системи, и значително да намалят риска от възникването на заболявания. 

Защо да изберете Vivasan?

Изберете по-ниската цена - здраве от природата навреме. 

Съхранете младостта си и останете здрави с натуралните растителни продукти с висока биоусвоимост, създадени по изпитани швейцарски рецепти. Хранителните добавки не са лекарствени средства. Пишете ни онлайн и получете безплатна консултация със сертифициран консултант на Вивасан за изготвяне на подходяща и ефективна програма, спрямо вашите нужди.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald