Парфюми | Супер цени — Vivasan.bg

Парфюми

Активни филтри

Парфюми

Rosedew парфюм

62,40 лв.
Парфюми

Парфюм "OUD LOUNGE" Ambiance

57,20 лв.
Дезодоранти против изпотяване

Део-крем Календула

37,20 лв.
Парфюми

Парфюм "WITH OUT" Ambiance

57,20 лв.
Парфюми

Парфюм "PASSION ORANGE" Ambiance

57,20 лв.
Парфюми

Парфюм "EAU VEGETAL" Ambiance

57,20 лв.
Парфюми

Парфюм VIVA COOL

70,20 лв.
Парфюми

Ролков дезодорант VIVA COOL

43,00 лв.

Серията “Ambiance” е ексклузивно разработена за Вивасан от световноизвестния създател на парфюми Михаел Фьорстер. Тя включва четири парфюма с изключително изискан аромат:

  • Eau Vegetal;
  • Oud Lounge;
  • Passion
  • Orange;
  • Without.

Както всички продукти на Вивасан, така и парфюмите ни се отличават със състава си от ценни натурални ингредиенти, които са прецизно подбрани и балансирани в неповторим и стилен аромат. Комбинация от роза, теменуга, кедрово дърво, плодове и амбра в екзотичен южен полъх? Или екстракт от азиатски лимон юзу, ямайски бахарови плодове и сицилиански бергамот в унисекс парфюм с дъх на класика? Разгледайте онлайн нашите уникални предложения и поръчайте своето предпочитание на достъпна цена.

Защо да изберете Vivasan?

Използването на натурални продукти в парфюмерията е известно още от дълбока древност. Природните аромати, освен приятно ухание, носят още хиляди позитиви за психиката и физиката на организма. Парфюмите на Вивасан са наситени с етерични масла и екстракти от редки екзотични растения. Всичко това е комбинирано в уникални за пазара аромати. А GMP сертификатите гарантират за високото качество на продуктите и високия стандарт на контрол върху производствената дейсност.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand