Измерване с Вiopulsar-Reflexograph | VIVASAN
Системата Биопулсар е иновативен метод за енергиен анализ и профилактика с продукти  с изключително качество от Швейцария. Биопулсар - Reflexograph®  е биосензор, който разчита информация от рефлекторни точки на дланта на лявата  ръка. Устройството има 43 позлатени сензора, показва 49-рефлекторни зони на тялото и отчита енергията, излъчвана от всеки орган. Можете да видите аурата си,  да научите в какво състояние са вашите вътрешни органи и да разберете какво да правите, ако нещо не е наред. Тъй като, здравословните проблеми, първо се появяват на енергийно, a едва след това преминават към физическо ниво.

Биопулсар предлага:

•    Бърз и детайлен енергиен анализ от 43 рефлекторни зони
•    Анализ на Аурата
•    Разглеждане състоянието на имунната система
•    Открива алергии и свръхчувствителност
•    Програма за поддържане на здравето, която се основава на Вивасан продукти като хранителни добавки, профилактични кремове, ароматерапия, здравословно хранене и други.


Устройството е напълно безопасно да се използва, тъй като за неговото функциониране се използва ниска честота. Времето  за анализ и предаване на данни към компютъра е само 60 секунди!

В допълнение към визуализация на аурата в софтуера е разработена система за здравния статус на организма и неговата корекция с ВИВАСАН продукти, които въздействат на вътрешната енергия на тялото и могат да го върнат към нормалното и да помогнат на човека да се чувства по-добре и по-добре с всеки изминал ден.

Вие ще получите пълна картина на състоянието на вашето здраве:
•    без облъчване
•    без събличане
•    без вредни ефекти върху тялото си
•    бързи резултати, съответстващи на вашите чувства
•    информацията се записва, отпечатва или изпраща по пощата

Не отлагайте това за утре, като можете да го направите сега. Ще останете доволни!

Запишете се за анализ на вашата аура чрез формата за записване.

Вивасан помага на своите клиенти и партньори със значителни иновативни възможности за вашия бизнес  с една успешна концепция.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС

Схема - образец на рефлекторните зониИстория на рефлекторните зони

Кога точно се е зародила науката за рефлекторните зони – точно не е известно. В културата на древните Вавилон, Китай и Египет са открити свидетелства за нейното съществуване още преди пет хиляди години. Родоначалници на науката за рефлекторните зони на Запад може да считаме доктор Уилям Фитцджералд (1872 – 1942 г.), а също така руските лекари Иван Павлов (1849 – 1936 г.) и Владимир Бехтерев (1857 – 1927 г.).
За последните няколко години по целият свят са били публиковани повече от 300 научни работи, посветени на лечението с помощта на рефлекторните зони. Особени успехи в тази област през последните години са постигнали биофизикът Шве-та и лекарката Катарина Гютнер от клиниката при Йенският университет в Германия.
Даже без да изпадаме в подробности, само от резултатите от работата на отделни учени, е видно, че става дума за сериоз-на наука. Науката за рефлекторните зони, разбира се, е важна съставна част от акупунктурата. Акупунктурата (или нарича-на още рефлексотерапия) е призната от МЗО (Международната здравна организация) в качеството на лечебна методика, помагаща при лечението на повече от 300 различни заболявания. Апаратът Biopulsar, използван от фирма ВИВАСАН, се използва от много целители, терапевти и фармацевти в Европа. Особено широко Biopulsar използват целителите, специа-лизиращи акупунктура, защото с неговата помощ може да се видят потоците на енергията в човешкия  организъм, което им позволява да подберат за своите пациенти най-доброто лечение.
Тези кратки сведения би трябвало да Ви помогнат правилно да отговорите на въпросите на скептиците, касаещи измерва-нията на енергийните полета.ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald