Ултразвуков аромадифузор Нувола

Ултразвуков аромадифузор Нувола

94,49 

(72,73  с клиентска карта)

4 Артикула

Ултразвуков аромадифузор „Нувола“ (Облак) съчетава в себе си функциите на аромолампа, овлажнител на въздух чрез студени ултразвукови вълни и е оригинална интериорна украса. Съчетавайки ефекта от ултразвукови вълни върху смес от вода и натурални етерични масла, разпръсквани на милиони микрочастици под формата на студени ароматни пари, се засилва положителното действие на етеричните масла върху здравето и нервната система. 
Арт. H 1003; нетна вместимост 120 мл.

Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Активните съставки на етеричните масла дезодорират, дезинфекцират и овлажняват въздуха в помещението и продължително въздействат на организма ни. Промяната на цветовете на подсветката (7 различни нюанса) внася нотка на загадъчност и необичаен комфорт и уют. Изключително лесен и удобен за поддръжка и експлоатация, аромадифузор „Нувола“ може да послужи и за един необикновено стилен и прекрасен подарък за украса на интериора на всеки дом.

Product Details

H 1003
4 Артикула

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand