Ултразвуков аромадифузор Нуволета

Ултразвуков аромадифузор Нуволета

94,49 лв.

(72,73 лв. с клиентска карта)

Изчерпано

Ултразвуков аромадифузор „Нуволета“(Облаче) съчетава в себе си функциите на аромолампата, овлажнителя на въздух чрез студени ултразвукови вълни и е оригинална интериор украса. Наличието на usb порт, освен на обикновения електрически порт, позволява да се неутрализира вредното въздействие на компютъра или друго техническо устройство по време на работа. Съчетавайки ефекта от ултразвукови вълни върху смес от вода и натурални етерични масла, разпръсквани на милиони микрочастици под формата на студени и ароматни пари, засилва положителното действие на етеричните масла върху здравето и нервната система. 
Арт. H 1004, нетна вместимост 100 мл.

Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Активните съставки на етеричните масла дезодорират, дезинфекцират и овлажняват въздуха в помещението и продължително въздействат на организма ни. Промяната на цветовете на подсветката (7 различни нюанса) внася нотка на загадъчност и необичаен комфорт и уют. Изключително лесен и удобен за поддръжка и експлоатация, аромадифузор „Нуволета“ може да послужи и за един необикновено стилен и прекрасен подарък за украса на интериора на всеки дом.

Product Details

H 1004

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

No customer reviews for the moment.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand