ФОН дьо ТЕН SPF 15 - FT 2 СВЕТЪЛ ЗАГАР

ФОН дьо ТЕН SPF 15 - FT 2 СВЕТЪЛ ЗАГАР

Ефективна течна основа за придаване на равномерен и естествен тен на лицето. Идеално съчетава предимствата на пудра и тонален крем. Съдържа слънцезащитен филтър 15-кратен фактор на защита.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Действие: 

Ефективна течна основа за придаване на равномерен и естествен тен на лицето. Идеално съчетава предимствата на пудра и тонален крем. Подобно на крем, лесно се нанася на кожата и добре покрива недостатъците. Подобно на пудра – придава на кожата матовост и кадифеност. Изглажда кожата, без да оставя неприятен мазен блясък, не запушва порите, дава възможност на кожата да диша. 

Богатата на маслото Ирвинол формула /масло от семената на африканско манго/ подхранва и овлажнява кожата и изглажда малките бръчици. Има продължително действие. 

Съдържа слънцезащитен филтър 15-кратен фактор на защита.

Цвят: светъл загар.

Употреба: 

Нанесете желаното количество с тампон или с пръсти на скулите, челото, под брадичката и равномерно разнесете от центъра към периферията по масажните линии.

Опаковка: 35.00 мл.

Производител: Произведено от „COSVAL S.p.A “ - Italy за ВИВАСАН.

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета, мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

B 422

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald