Спирала за МИГЛИ - УЛТРА ОБЕМ

Спирала за мигли, разработена на основата на пчелен восък, акациева смола, восък от оризови трици и обогатена с растителни екстракти. Специалната форма на четката равномерно разпределя спиралата, като разресва и разделя миглите, и им придава обем. 

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Съставки: вода. СI77491 (железни оксиди), пчелн восък, полиетилен, стеаринова киселина, глицерил стеарат, акациева смола, бутилен гликол, восък от оризови трици, ейкозан кополимер, карнаубски восък, екстракт от корена на софора, екстракт от плодове на пипер, екстракт от корена на корейска ангелика, екстракт от корена на фалопия, екстракт от корена на ангелика, екстракт от корена на птиче просо(литосмермум), екстракт от плодове на китайски лициум, екстракт от корена на бяла черница, екстракт от листа на бор, екстрат от плодева на корейска черна малина, екстракт от листа на чай, аминоетил пропанедиол, хидроксиетилова целулоза, етилхексилглицерин, феноксиетанол, 1,2-хександиол, каприлил гликол, трополон. 

Без парабени.

Предназначение: специалната форма на четката равномерно разпределя спиралата, като разресва и разделя миглите, и им придава обем. 

Употреба: внимателно нанесете спирала от горната и долната страна на миглите. 

Дерматологично тестван.

Опаковка: 8 мл. 

Производител: “ LOCHERBER” AG, Швейцария.

Информация за продукта

B 431

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald