Гел Биофорскин

Гел Биофорскин

Действие:

  • Видим ботокс ефект до 60 минути след нанасянето. Остатъчен ефект и след 24 часа;
  • След около 30 дни ежедневна употреба, се наблюдава значително намаляване на дължината и дълбочината на бръчките, а кожата става по-гладка и стегната.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Приложение:

Нанесете равномерно върху лицето, шията и деколтето, малка капка гел Биофорскин. Нежно втрийте гела в кожата с леки масажни движения. Ефектът ще се увеличи с употребата на ултразвуковия масажор Ultrasonic A-900.

Активни съставки:

  • Спилантол - отпуска мускулите на лицето;
  • Цилиндрична императа - осигурява хидратация за 24 часа;
  • Хиалурон - задържа голямо количество влага и по този начин забавя естествения процес на стареене. Хиалуронът е естествен компонент на човешкото тяло, но с възрастта намалява способността за редовно обновяване и запълване на кожата със собствен колаген;
  • Екстракт от семена на грейпфрут - има спиращ ефект върху развитието на вируси, бактерии и гъбички. Омекотява кожата, прави я по-нежна и като естествен антиоксидант я предпазва от свободните радикали.
  • БЕЗ парабени; БЕЗ ботокс; БЕЗ парфюмиране.

Опаковка от 30 мл.

Произведено от от „SWIFISS“ AG, Schweiz за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета, мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

I 200

Лист с данни

Състав
Растителни

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald