Околоочен Крем VivaDerm Med 30 ml

Околоочен Крем VivaDerm Med 30 ml

Регенериращ околоочен крем, разработен на основата на хипоалергенен комплекс за раздразнителна, чувствителна и свръхчувствителна кожа. НЕ включва в състава си списък от 86 алергени. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа. Ефективно решение за кожни проблеми.


 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Активни растителни съставки:

екстракт от еделвайс, алантоин, пантенол, хиалуронова киселина, фитосквалан от маслиново олио.

Намаляването на отделянето на себум с остаряването и влиянието което има върху еластичността на кожата, може да се балансира с използването на растителен Сквалан, като за източник традиционно се използва маслината. Растителният Сквалан укрепва липидните бариери в дълбочина в роговия слой на епидермиса. Благодарение на естествената му съвместимост с кожата, прониква лесно без да оставя усещане за омазнена кожа и образува защитен слой, който ограничава дехидратацията и позволява едно по-добро дишане на кожата. Улеснява проникването през кожата на други активни съставки, омекотява и прави еластична дермата, действува антибактериално. Подобрява текстурата на кожата и оставя чувството за копринена мекота.

Ключова съставка: Ацетил тетрапептид-40 е съединение от четири аминокиселини. Подобно на други тетрапептиди, Acetyl Tetrapeptide-40 е фармакологично активен. В кожата съединението инхибира освобождаването на интерлевкини. Те се освобождават от имунната система, за да организират възпаление, което елиминира възможните патогени. В процеса се образуват нови кръвоносни съдове и колагенът се разгражда. Това видимо води до зачервяване на кожата и образуване на фини вени (телеангиектазии). Не само токсините от околната среда, но и ултравиолетовата радиация е в състояние да задвижи тази възпалителна каскада.

Ацетил тетрапептид-40 противодейства на тези възпалителни ефекти. Така съединението видимо намалява нежеланото зачервяване на кожата и вените.

  
Съобщавани действия за подобна комбинация от съставки от различни популярни авторитетни източници:

  • Засилва кожната бариера;
  • Успокоява раздразнения и възпаления;
  • Успокоява усещането за опъване;
  • Подобрява здравината на кожата;
  • Хидратира и задържа влагата;
  • Има изглаждащ и стягащ ефект;
  • Придава на кожата мекота и копринена нежност.

Препоръчителен за профилактика при различни кожни състояния:

Грижа за нормална, суха или чувствителна и свръхчувствителна кожа.

Приложение:

след почистване нанесете около очите с леки масажни потупвания отвън-навътре и отгоре-надолу.

Опаковка с нетно съдържание: 30 ml

Произведено от „SWIFISS“ AG, Швейцария по поръчка на

VIVASAN/VITASAN/ВИВАСАН/ВИТАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета, мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

I 344

Лист с данни

Състав
Растителни

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald