ТУШ за КОСА SanoTint SWIFT - ТЪМНО РУС

Идеален вариант за създаване на оригинален образ без променяне цвета на косата. Боядисва израсналите корени и е лесен за използване. Позволява да се експериментира с цветовете. Може да се нанася както на боядисани,така и на естествени коси.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Забелязали сте сив кичур и не ви е останало време за боядисване. Искате да разнообразите своя имидж?

Sanotint Swift е идеален вариант за създаване на оригинален образ без променяне цвета на косата. Помага да се спасите от честото боядисване. Тушът за коса Sanotint Swift мигновено ще боядиса израсналите корени и е лесен за използване. Позволява да се експериментира с цветовете. Може да се нанася както на боядисани,така и на естествени коси. Подходящ за всеки тип коса.

Начин на използване: Нанесете туша на суха коса (израснали корени или кичури), разпределяйки боята от корените на косата към нейните краища с помощта на специална четчица. След няколко минути може да оформите вашата коса (без да решите). Отмива се след 1 или 2 измивания на главата.

Предупреждение: Може да предизвика алергична реакция (направете предварителен тест). Не използвайте за вежди и мигли! Пазете от попадане в очите!

Опаковка от 30 мл.

Произведено от от „COSVAL S.p.A “ - Italy за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета, мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

C 91

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald