Осветлител за коса

Осветлител за коса

Изсветлител за коса с екстракт от просо и растителни екстракти. Изсветлява цвета на косата с до 2-3 тона, в зависимост от продължителността на процедурата. Подхранва и укрепва косата.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Съдържа: екстракт от просо (1%), който е богат на силициева киселина, (важен фактор за защита на косата) и растителни екстракти (от черупки на орехи, бреза, семена на грозде (1:0,5-1%). 

Не съдържа парабени.

Действие: 

  • Изсветлява с 2-3 тона косата;
  • Щади косата и подобрява стуктурата но косъма;
  • Подхранва и укрепва.

Показания: За изсветляване на косата с 2-3 тона. 

Има два начина: 1) Кремът да се добави към Sanotint-боя, 2) Непосредствено нанасяне върху косъма.

Употреба: Изсипете в чашка съдържанието на един флакон активатор. Добавете съдържанието на един пакет осветляващ прах и енергично разбийте компонентите до получаването на хомогенна смес. Нанесете получената емулсия на косата и оставете да подейства 10-45 мин. Желателно е през това време косата да е на топло. Следете емулсията да не попадне в очите, носа или устата. Проверявайте от време на време степента на изсветляването, като махнете с памучен тампон малко от емулсията. Ако желаната степен не е достигната, отново нанесете емулсията и продължете процедурата с 5 мин. Когато постигнете желания цвят, обилно измийте емулсията с топла вода. След това може да нанесете някоя от боите СаноТинт. Ако не планирате веднага да боядисвате косата си, след изсветляването се препоръчва да нанесете тънък слой балсам.

  • Време на действие: 10-45 минути, в зависимост от желаното изсветляване. За леко действие са достатъчни 5 мин. 
  • Винаги да се слагат приложените ръкавици, да се спазва препоръчаното време на действието на крема, за да не увредите косата.
  • Продуктът съдържа водороден прекис. Ако продуктът попадне в очите, трябва веднага да се отмие с вода.
  • Да се съхранява на место, недостъпно за деца.

Съдържа 3 кутии: 3 флакона “Активатор”(15 ml); 3 пакета “обезцветяващ прах” (7 грама), 1 флаконче “балсам за укрепване на цвета”, 1 чифт ръкавици, ръководство за използване. 

Опаковка от 66 мл.

Произведено от от „COSVAL S.p.A “ - Italy за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

C 30

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald