Почистващ препарат за КУХНЯ ЕКО

Почистващ препарат за КУХНЯ ЕКО

12,65 лв.
15 Артикула

Средство за почистване на кухня ефективно се бори с мазни и всички други видове замърсявания върху гладки повърхности. 

Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Предназначение :Препаратът за почистване на кухня VivaClean е ефективен срещу мазнини и замърсявания на всички гладки повърхности. Той осигурява дълготрайна чистота и свеж аромат. Почистващата течност за кухня VivaClean съдържа повърхностноактивни вещества от растения с много добра биоразградимост. Без фосфат и формалдехид. Пакетът е изработен от рециклируеми материали. Производството е екологично чист и енергийно разумен.

Съставки: 5-15% нейонни повърхностно активни вещества, <5% консерванти (бензизотиазолинон, метилизотиазолинон), парфюм, течности и пари, лесно запалими.Могат да  причинят тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите, може да дразни дихателните пътища.

Инструкции: В случай на контакт с очите, внимателно изплакнете с вода за няколко минути. При  съществуващи контактни лещи е възможно нараняване. След употреба затворете контейнера добре. Течността и парите са лесно запалими,причинява тежки изгаряния на кожата и тежки увреждания на очите.Използвайте защитни ръкавици, не трябва да попада на топлинни повърхностни, искри, открити пламъци, както и други запалими . не пушете. не вдишвайте. В случай на контакт върху лице, коса,тяло - незабавно да се отстранят всички замърсени дрехи, измийте  кожата с вода / душ. Пази етикета на опаковката.

Съхранение:  Да не се излага на пряка слънчева светлина! Да се съхранява на място недостъпно за деца! Опаковка: 500 мл. 

Product Details

E 999
15 Артикула

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

No customer reviews for the moment.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand