Почистващ препарат за БАНЯ КОНЦЕНТРАТ

Почистващ препарат за БАНЯ КОНЦЕНТРАТ

Kонцентрирано средство за почистване на ванна и душ бързо безопасно отстранява всичките видове замърсявания.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Предназначение: концентрирано средство за почистване на ванна и душ бързо безопасно отстранява всичките видове замърсявания. Благодарение на активната пяна се постига идеалната чистота, сияние и блясък на всичките повърхности.Има свеж и ненатрапчив аромат. Концентрирания състав растваря остатъците от  сапуна без допълнителни усилия и оставя ванната или душа идеално чисти. Не е подходящо за повърхности от мрамор, варовик и други чувствителни към киселина материали. Средство за ванна и душ Вива Клин се отличава с високо качество на изчистване с натурални компоненти. От всяка бутилка концентрат Вива Клин 500 мл. се получава 5 флакона Вива Клин еко с пръскачка 750мл.

Съставки: 5-15% нейоногенни повърхностноактивни вещества, анионни повърхностноактивни вещества / 5% консерванти (бензизотиазолинони, метилизотиазолинони).Инструкции: В случай на контакт с очите, внимателно изплакнете с вода за няколко минути. При  съществуващи контактни лещи е възможно нараняване. След употреба затворете контейнера добре. Течността и парите са лесно запалими,причинява тежки изгаряния на кожата и тежки увреждания на очите.Използвайте защитни ръкавици, не трябва да попада на топлинни повърхностни, искри, открити пламъци, както и други запалими . не пушете. не вдишвайте. В случай на контакт върху лице, коса, тяло - незабавно да се отстранят всички замърсени дрехи, измийте  кожата с вода. Пазете етикета на опаковката.

Съхранение:  да не се излага на пряка слънчева светлина! Да се съхранява на място недостъпно за деца! Опаковка: 500 мл. 

Информация за продукта

E 996

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald