DERMA SCIENCE | Нощен крем с хиалурон 50ml.

DERMA SCIENCE | Нощен крем с хиалурон 50ml.

101,40 лв.

(78,00 лв. с клиентска карта)

23 Артикула
Регенериращ и дълбо овлажняващ нощен крем с хиалуроновата киселина успокоява, овлажнява и дълбоко хидратира кожата, прави я мека и еластична. Комплекс Lipex Cellect осигурява нежна грижа и дълбока регенрация за да получи вашата кожа добро подхранване и нова енергия по време на сън.
Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не напразно хиалуроновата киселина е продукт, който се препоръчва от дерматолози и специалисти за подобряване на текстурата и външния вид на кожата. Тази киселина е изключително ценна за човешния организъм, защото нейните молекули образуват мрежа и по този начин задържат водата в кожните клетки. Една молекула хиалуронова киселина привлича сто молекули вода.

Освен това, че задържа влагата, тя има ролята и да слепва влакната на колагена и еластина, като запълва междуклетъчното пространство. С намаляването на хиалуроновата киселина, кожата започва да става суха, сивееща и лесно започват да се образуват бръчки. С напредването на възрастта, загубата на хиалурон се увеличава, кожата става суха, тънка и дехидратирана.

Всеки продукт от серията DERMA SCIENCE HYALURON съдържа нов, биотехнологично произведен 3-фазен хиалуронов комплекс. Този комплекс има изключително висока концентрация от 3 вида хиалуроновата киселина, с висока, средна и ниска молекулярна маса. Използвания хиалуронов комплекс е получен от биотехнологични източници и не съдържа никакви съставки от животински произход и ГМО.


В повечето козметични продукти се използват 1 вид хиалуроновата киселина, по-рядко 2, високомолекулярната и/или нискомолекулярната. Иновативна серия DERMA SCIENCE HYALURON е снабдена с 3-фазен растителен хиалуронов комплекс, който осигурява изключително бързо действие на продуктите, а швейцарското производство гарантира най-високото качество.  

Информация за продукта

I 233
23 Артикула

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand