DERMA SCIENCE |Крем с трикомпонентен комплекс хиалурон

DERMA SCIENCE |Крем с трикомпонентен комплекс хиалурон

93,60 лв.

(72,00 лв. с клиентска карта)

18 Артикула
3-степенен хиалуронов крем, 50 ml, съдържащ три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от части с високо, средно и ниско молекулно тегло. Знаете ли, че хиалуроновата киселина е ключова молекула отговаряща за стареенето на кожата, а намаляването ѝ създава предпоставка за появата на първите бръчици. Стареенето на кожата е многофакторен процес, състоящ се от два различни и независими механизма: вътрешно и външно стареене. Младежката кожа запазва своя тургор, еластичност и гъвкавост, наред с другото, благодарение на високото си съдържание на вода. Ежедневните външни наранявания, в допълнение към нормалния процес на стареене, причиняват загуба на влага. Ключовата молекула, участваща във влагата на кожата, е хиалуроновата киселина (HA), която има уникален капацитет да задържа вода.
Количество

  • I 232
  • Магазин
 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Derma Science 3-степенен хиалуронов крем, 50 мл С остаряването на кожата количеството на произвежданата от нашия организъм хиалуронова киселина намалява. Това е предпоставка за появата на първите бръчици, а по-късно и на по-дълбоки бръчки.  Всеки продукт от DERMA SCIENCE HYALURON SERIES съдържа новия, биотехнологично произведен HYALURON 3-FOLD COMPLEX. Характеризира се с изключително висока концентрация на хиалуронова киселина и съдържа три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от хиалуронова киселина с високо, средно и ниско молекулно тегло. Използваната хиалуронова киселина идва от биотехнологичен източник, така че не съдържа животински съставки и не съдържа никакви генетично модифицирани хиалуронови материали 3-степенен хиалуронов крем: Защитен, регенериращ, дълбоко овлажняващ хиалуронов крем. Благодарение на комбинацията от ниско и високо молекулно тегло и омрежена хиалуронова киселина, ефектът против бръчки е незабавно видим. Тъй като кожата не само е снабдена с допълнителна влага, се стимулира и образуването на собствена хиалуронова киселина в тялото. Matrixyl и билковата съставка Konjac Mannan активно стимулират процеса на регенерация на кожата. Тенът придобива блясък и сияние, кожата е видимо "напълняла" и е изключително добре защитена и обгрижвана.

Приложение: 3 Level Hyaluronic Cream се абсорбира незабавно в кожата и се нанася върху лицето и шията самостоятелно или след серума сутрин и вечер.

Информация за продукта

I 232
18 Артикула

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand