Парфюм VIVA COOL

Парфюм VIVA COOL

65,29 лв.

(50,22 лв. с клиентска карта)

25 Артикула

Мъжкият аромат на „VivaCool“ е чувствен и привлекателен, защото черпи вдъхновение от чистата енергия на ледниковата вода. Цитрусови и флорални нюанси създават освежаващ и лек аромат в горната нотка. Съчетание на дървесни и мускусни нюанси в базовата нотка създават свежо и чисто мъжко ухание. Преоткрийте тайнствения “леден” свят, изпълнен с мир, хармония и баланс. Парфюм “VivaCool” придава на всеки мъж увереност и очарование. 

Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чувствен и привлекателен мъжки аромат, разработен на основата на ледникова вода. Цитрусови и флорални (цветни) нюанси създават излючително освежаващ и лек аромат в горната нотка. Съчетание на дървесни и мускусни нюанси в базовата нотка създават свежо и чисто мъжко ухание. Преоткрийте тайнствения “леден” свят, изпълнен с мир, хармония и баланс. Парфюм “VivaCool” придава на всеки мъж увереност и очарование. 

Активни съставки:

  • Разтопена ледникова вода - невероятно чисто, богато на минерали природно съкровище. Не съдържа никакви замърсители. Притежава “приятелски” за човешкия организъм свойства, стимулира производството на интерферон и повишава имунитета. По цял свят бутилираната ледникова вода струва много по-скъпо от минералната. Добивът на лед за козметични цели е доста труден. Въпреки че струва доста скъпо, ефикасността оправдава вложенията. Биологичната чистота на водата от планинските ледници се дължи на отсъствието на всякакви бактерии и замърсявания. Хидратиращите емулсии съдържат натурален овлажняващ комплекс, попиват бързо и придават мекота и еластичност на кожата. Даряват чувство на лекота и комфорт.
  • Ароматът на мускуса се отличава със своя силен, фиксиращ и облагородяващ ефект. А най-впечатляващото е, че от неговото сладникаво, тежко, опияняващо и съблазняващо въздействие могат да се възползват както жените, така и мъжете. Понеже е силен афродизиак, мускусът има силата да пребори съществуващата емоционална студенина, да усили чувствителността и да стимулира сетивността и сексуалното желание. Ето защо именно този аромат може да се превърне във вашето безотказно "тайно оръжие".
  • Жасминът е цветен аромат с много разновидности. Той е бил описван като райски аромат, екзотичен, изящен, сетивно богат, изключително чувствен, леко упоителен, с плодови нотки, примамлив, сладък и топъл, затова често е определян като Kралят на ароматите. Антидепресантните свойства на жасмина и красивият му аромат са прекрасно средство за преодоляване на сексуални проблеми, които имат психологически характер. Цената му е много висока, но дори и малко количество от масло от жасмин може да допринесе за пълнотата на парфюмен аромат. Универсално харесван, жасминът събужда спомени за лятна вечер и нежен бриз, издига духа, релаксира тялото, разрушава емоционалните бариери и окуражава интимността.

Опаковка от 75 мл.

Произведено от от „INTRACOSMED“ AG, Schweiz за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета, мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Product Details

I 152
25 Артикула

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

No customer reviews for the moment.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand