Какво е Matrixyl 3000 и защо е важен за красотата

Какво е Matrixyl 3000 и защо е важен за красотата
от февруари 28, 2022 0 Коментар

Какво е Matrixyl 3000 и защо е важен за красотата

Когато става дума за крем за грижа за кожата на лицето, съставките, които гледаме обикновено са хиалуронова киселина, Q 10, ретинол…Но знаете ли, че има и още една много важна съставка, която може да намерите в качествените козметичните продукти? Това е Matrixyl 3000?

Matrixyl 3000 е вид синтетичен пептид, използван в грижата за кожата заради способността му да стимулира производството на колаген, което допринася и за ефекта против стареене. Ако никога не сте чували за Matrixyl 3000 или дори не знаете какво са пептидите, сега може да научите всичко за тях и тяхната роля за здравето на кожата, както и за ползите от използването им, наред с най-добрите продукти.

Какво представляват пептидите?

Пептидите са фрагменти от протеини. Те се образуват, когато аминокиселините се свързват заедно. Например, когато две аминокиселини са свързани заедно с единична връзка, това се нарича дипептид. Три свързани аминокиселини са трипептид, последван от тетрапептиди и т.н. Протеините също са съставени от аминокиселини, свързани помежду си.

Казано по-просто, Matrixyl 3000 е пептид, състоящ се от два протеина.

Пептидът е протеин, който действа като един от градивните елементи на нашите клетки. А това означава, че те се нуждаят от пептиди, за да функционират оптимално.

За съжаление с напредването на възрастта нашите пептиди не комуникират добре, което води до видими признаци на стареене, като бръчки, отпусната кожа и сухота.

И така, как Matrixyl 3000 може да помогне в борбата срещу признаците на стареене? Нека видим:

MATRIXYL 3000 подпомага производството на колаген

В борбата със стареенето най-вероятно знаете колко важен е колагенът. Колагенът се произвежда естествено от тялото, но с напредването на възрастта производството му намалява, което води до признаци на стареене.

Това е мястото, където се намесва Matrixyl 3000. За всеки колаген, който сте загубили, Matrixyl 3000 ще ви помогне да подпомогнете производството на нов колаген, за да върнете живот на отпуснатата кожа. По-специално, колагенът помага за добавяне на плътност.

 

MATRIXYL 3000 увеличава хиалуроновата киселина

Matrixyl 3000 също помага за производството на хиалуронова киселина, която тялото естествено произвежда и е важна за задържането на влага. С напредването на възрастта обаче количеството хиалуронова киселина, което произвеждаме, намалява.

С Matrixyl 3000 във вашия арсенал за грижа за кожата, не е нужно да се притеснявате за това изчерпано количество. Редовната употреба на продукти, съдържащи Matrixyl 3000, ще увеличи хиалуроновата киселина, като гарантира, че кожата ще бъде хидратирана, блестяща и млада.

MATRIXYL 3000 помага за свежия вид на кожата

Всички искаме блестяща кожа и за щастие постигането е по-лесно постижимо, отколкото си мислим. Казано по-просто, блясъкът е свързан с хидратацията. Ако кожата е дехидратирана, ще изглеждате уморени. Ако кожата ви е хидратирана, ще изглеждате жизнени и млади.

Matrixyl 3000 помага да се върне необходимата хидратация в изтощените кожни клетки, помага за подобряване на блясъка и жизнеността на кожата.

 

MATRIXYL 3000 не дразни и е подходящ за чувствителна кожа

Твърде често продуктите против стареене са формулирани с някои сурови и дразнещи съставки. За щастие, това не е така с Matrixyl 3000. Тази съставка е нежна и няма да дразни дори най-чувствителната кожа.

С други думи, Matrixyl 3000 е безопасен и ефективен за използване върху почти всички типове кожа.

Matrixyl 3000 е ключов елемент в козметиката на редица световни брандове. Наличието на този ключов пептид е предпоставка за качеството и ефекта, който продуктите дават и често е оправдание за много високата цена на тези продукти. Но дали винаги цената оправдава това?

Не съвсем!

Следвайки тенденцията и търсейки начин да предложат най-доброто на своите потребители, VIVASAN включи MATRIXYL 3000 в своята серия в грижа за кожата Viva Beauty - Крем за дневна грижа Вива Бюти, Крем за нощна грижа Вива Бюти и Масло за лице Вива Бюти.

 

Линк към продукта: https://vivasan.bg/p/27-krem-za-dnevna-grizha-viva-byuti/

Кремовете са с деликатна текстура е специално създадени за всички типове кожа.

С Крем за дневна грижа Вива Бюти кожата гарантирано ще получи необходимото подхранване и защита от оксидативния стрес, от вредното въздействие на околната среда. Той лесно се справя със свързаните с възрастта пигментни петна, а кожата придобива равномерен тон и сияен вид.

Крем за нощна грижа Вива Бюти обещава да отговори на всички изисквания на вашата кожа и предлага уникална нощна грижа. Нежният нощен крем е с копринена текстура и осигурява подхранване, регенерация и интензивна хидратация на кожата през нощта.

Линк към продукта: https://vivasan.bg/p/26-krem-za-nosshna-grizha-viva-byuti/

Патентованата формула Matrix 3000, екстрактът от еделвайс и коензим Q10 активират имунната система на кожата ви, като предпазват клетките й от оксидативния процес и значително намаляват бръчките!

И за да бъде ефектът пълен, добавете Масло за лице Вива Бюти. То дава овлажняваща грижа за лицето и е идеално против стареене за суха, нормална и комбинирана кожа. Предпазва от свободните радикали, омекотява бръчките и намалява пигментните петна.


Линк към продукта: https://vivasan.bg/p/28-okolochen-krem-viva-byutitajnata-na-blazhenstvoto/

Когато търсите продукт за кожата на лицето, не винаги цената е гаранция за качество. Дори ако избраният от вас продукт съдържа най-добрите съставки, той може да не е подходящ за вашата кожа. Затова изберете доказан производител, четете съдържанието и заложете само на натурални съставки.

Оставете коментар