Facebook Игра Силен имунитет през цялата зима

Facebook Игра Силен имунитет през цялата зима
от ноември 01, 2022 0 Коментар

Facebook Игра Силен имунитет през цялата зима

Условия за играта на „ВИВАСАН БГ“ ООД



1. Организатор на кампанията и официални правила: Онлайн кампанията „Силен имунитет през цялата зима
” за кратко по-долу наречена Кампанията, се организира от „ВИВАСАН БГ” ООД, ЕИК 130 354 173 за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците са длъжни да спазват описаните по-долу условия и правила, наречени за по-кратко Официални правила на кампанията.



2. Механизъм на кампанията: За да участват в играта, феновете трябва да изпълнят следното условие:


           1)  За Facebook: Всеки участник трябва да Хареса страницата на VIVASAN, да отбележи двама свои приятели и да сподели публикацията на своята стена във Facebook (Facebook профил). 


Линк към играта: 




3. Продължителност и обхват на кампанията: Кампанията стартира

на 01.11.2022 г. и е с краен срок 30.11.2022 г. Обхваща всички участници от цялата страна. 



4. Описание на подаръците и срокове за тяхното изтегляне и раздаване: на 01
.12.2022 г. 

ще бъдат изтеглени и раздадени като подарък следните натурални продукти с гарантиран произход – произведено в Швейцария: 

        – 8 бр. от E 147 „Балсам от 33 алпийски билки“ 10 гр. 

        – 4 бр. от E 118 Дезинфекциращ Спрей „MAMA MIA“ 100 мл. 


Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията и отговорили на всички условия в играта.

Победителят има срок от 7 дни от уведомлението да потвърди чрез лично съобщение към страницата на „ВИВАСАН БГ” ООД, че приема подаръка, и да предостави данни за контакт и адрес за доставка.



5. Процедура по получаване на наградата:

Наградата се получава с доставка за сметка на „ВИВАСАН БГ” ООД или на място в централният ни офис.

Победителят има срок от 7 дни от уведомлението да потвърди чрез лично съобщение към страницата на VIVASAN BG, че приема подаръка, и да предостави данни за контакти адрес за доставка.

Наградата се получава само лично. Наградата МОЖЕ да се преотстъпи на трети лица при изрично разпореждане от победителя.



6. Право на участие: Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В кампанията нямат право да участват служителите на „ВИВАСАН БГ” ООД и техните роднини, както и служители на агенции и партньори на компанията.



7. Отсъствие на парични алтернативи: Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.



8. Прекратяване на играта: Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.



9. Публичност: С участието в тази кампания участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията. Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата VIVASAN, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.



10. Официални правила: Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес:
https://www.facebook.com/bulgaria.vivasan за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 01.11.2022 г.

Оставете коментар