Първата най-пълноценна книга за етеричните масла на българския пазар вече е факт

Първата най-пълноценна книга за етеричните масла на българския пазар вече е факт
от април 25, 2023 0 Коментар

Първата най-пълноценна книга за етеричните масла на българския пазар вече е факт

На 27 април 2023 г в Национална художествена академия ще се състои премиерата на книгата „Лечебната сила на натуралните етерични масла“.


Автор на книгата е доц. д-р Анна Драганова к.м.н., която е дългогодишен медицински консултант към VIVASAN България и признат специалист по Вътрешни болести и Авиационна медицина.

На повече от 600 страници доц. д-р Драганова е събрала своя богат опит с ароматерапията и доказва, че неслучайно този чудесен, стар и много мъдър метод за лечение и профилактика е почитан от стотици години.

Авторът разкрива една нова визия към света на натуралните етерични масла и ни доказва, че няма нищо по-хубаво и по-безопасно от Природата!

Читателите ще се докоснат до безценен извор за силата на ароматерапията, ще научат начините на приложение на етеричните масла и ще получат най-пълноценната, създавана на български език информация за различните видове етерични масла, както и състоянията, на които те повлияват.

Събитието е с начален час 18:30 ч, в Галерия „Академия”, НХА, на ул. Шипка №1. (вход откъм градинката при Народното събрание).

За автора: Доц. д-р Анна Драганова е специалист Вътрешни болести и Авиационна медицина. Член на Съюза на учените в България. Сертифициран ароматерапевт.

Дългогодишната ѝ, над 57 годишна кариера, започва във Вътрешно  отделение  на  Районна  болница гр. Елхово като завеждаща ревмо-кардиологичен кабинет и председател на ТЕЛК в Районна болница гр. Елхово, а след това продължава в ревмо-кардиологичен кабинет в III-та Работническа болница гр. София.

Близо 3 десетилетия доц. д-р Драганова е научен сътрудник във Военно-медицинска академия – Авиомедицински научно-изследователски институт гр. София.

Тя е доказан ароматерапевт, провежда курсове по Ароматерапия с издаване на сертификат. Вече 23 години доц. Драганова е медицински консултант на представителството на VIVASAN в България – компания, която предлага висококачествени природни продукти, произведени в Швейцария.

Оставете коментар