Национална конференция VIVASAN - поглед в бъдещето на здравето

Национална конференция VIVASAN - поглед в бъдещето на здравето
от октомври 26, 2023 0 Коментар

Национална конференция VIVASAN - поглед в бъдещето на здравето

Приятели, изминалият уикенд беше особено вълнуващ и важен за всички нас във VIVASAN. Два дни - 21 и 22 октомври, хотел Хилтън, София, бе любезен домакин на нашата Годишна национална конференция. Тази година тя беше изключително специална и емоционална, защото официални гости, лектори и презентатори бяха едни от най-важните хора във VIVASAN. Хората, благодарение на които имаме честта да се докоснем до чудния свят на швейцарските хранителни добавки и етерични масла - Томас Гьотфрид - основател на компания VIVASAN Свят и Силвио Фриголи - собственик на заводите, произвеждащи  етеричните масла на VIVASAN.

Първият ден беше ключов за всички, които правят и искат да правят бизнес с VIVASAN. Собственикът г-н Гьотфрид представи ново онлайн приложение VIVASHOP VIVASAN, което ще даде повече свобода, прозрачност и лекота в продажбите, а заедно с това ще систематизира по ясен и прецизен начин всички приходи и бонуси!

 

В края на деня над 100 човека - посланици на компания VIVASAN в България и в Италия, получиха специален поименен сертификат от г-н Гьотфрид и управляващият съдружник и  съосновател на ексклузивното представителство на VIVASAN в България - г-н Филип Кръстев, за участие в Семинар "Заедно с VIVASAN в Бъдещето" за запознаване с начина на работа на онлайн приложението VIVASHOP VIVASAN!

 

Вторият ден мина под ароматния знак на чудните етерични масла и специални смеси на VIVASAN, а г-н Силвио Фриголи представи уникалната серия Евкалипт от о-в Мадейра, която се произвежда само и единствено за VIVASAN, по специфична технология!

 

За всички нас беше чест да се докоснем до Томас Гьотфрид и Силвио Фриголи, да почерпим информация и да се учим от тях, да попием опит и експертиза буквално от източника.

И разбира се, не всичко е работа. Съботната вечер завърши с бурен купон с много танци, песни, игри, награди и забавления. И както се казва - не можем да разкажем, но може да покажем - снимките говорят сами за себе си!

Оставете коментар