ГЛЮКОХОН Форте за Подвижни Стави

ГЛЮКОХОН Форте за Подвижни Стави

105,83 лв.

(81,46 лв. с клиентска карта)

48 Артикула

Глюкохон Форте

Хранителна добавка в 120 капсули

Съдържа (активни съставки): d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид от хрущял на акула.  хондроитин сулфат от хитиновата обвивка на скариди и други ракообразни (Crustacean). Активните вещества са получени по сложен многостепенен процес на разтваряне, екстракция и отделяне;

Глюкозаминът и хондроитинът са жизненоважни за здравето на ставните хрущяли. С напредване на възрастта човешкият организъм произвежда все по-малко и по-малко ставен хрущял, поради намаляващото количество на хранителни вещества спомагащи възстановяването му. Глюкохон Форте допринася за поддържане на нормалната работа на ставните хрущяли.

Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Глюкохон Форте

Хранителна добавка в 120 капсули

Съдържа (активни съставки): d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид от хрущял на акула.  хондроитин сулфат от хитиновата обвивка на скариди и други ракообразни (Crustacean). Активните вещества са получени по сложен многостепенен процес на разтваряне, екстракция и отделяне;

Съставки: d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид; хондроитин сулфат; микрокристална целулоза; магнезиев стеарат; обвивка на капсулата: хидроксипропилметилцелулоза.

Предназначение: Хранителна добавка с добре балансирана комбинация от два ценни компонента d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид и хондроитин сулфат, които са едни от най-важните строителни елементи на костната и хрущялната тъкани. Глюкозаминът и хондроитинът са жизненоважни за здравето на ставните хрущяли. С напредване на възрастта човешкият организъм произвежда все по-малко и по-малко ставен хрущял, поради намаляващото количество на хранителни вещества спомагащи възстановяването му. Глюкохон Форте допринася за поддържане на нормалната работа на ставните хрущяли. Препоръчителна доза за дневен прием: За възрастни по две (2) капсули дневно, преди хранене, с малко течност. Да не се превишава указаната от производителя препоръчителна дневна доза! Хранителната добавка да не се използва за заместител на разнообразното и балансирано хранене, както и на здравословния начин на живот.

Количество на активните растителните съставки с физиологичен ефект в препоръчваната от производителя доза за дневен прием: d-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид в 1 капс. 390 mg (в 2 капс. x 390 mg = 780 mg ), хондроитин сулфат в 1 капс. 312 mg2 капс. x 312 mg = 624 mg)

Съставки

В 1 капсула

%NRV*

D-глюкозамин сулфат дикалиев хлорид

390 mg

**

Хондроитин сулфат

312 mg

**

*NRV – референтни хранителни стойности

** Няма дефинирани NRV

Противопоказания: при индивидуална непоносимост към отделните съставки.

ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО

СРЕДСТВО! ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИАГНОСТИКА,

ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Съхранение: да се съхранява на място недостъпно за малки деца, на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.

Годен за употреба до края на: вижте на дъното на опаковката! Партиден номер: вижте на дъното на опаковката!

Опаковка: 120 капсули, нетно тегло 110 g

Производител: произведено в Швейцария от „Gell PellAG за VIVASAN „ГЕККО импорт експорт” ГмбХ, А-1010 Виена, ул. „Нибелунгенгассе” 11/16; +43-1-5864642.

Дистрибутор: „ВИВАСАН БГ” ООД, 1612, гр. София, ж. к. Хиподрума, ул. „Ами Буе” №68-72, бизнес сграда, ет.1, офис 8.

Тел. за контакт: 02 953 27 78; 0898 484 033.

И-мейл адрес: vivasanbg@yahoo.com ; Уебсайт: www.vivasan.bg      

Product Details

D 241
48 Артикула

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

No customer reviews for the moment.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand