Аромат, който остава - перфектният подарък за Свети Валентин

Аромат, който остава - перфектният подарък за Свети Валентин
от януари 28, 2022 0 Коментар

Аромат, който остава - перфектният подарък за Свети Валентин

Не е нужно да имате връзка, за да празнувате Свети Валентин. Независимо дали ще изкарате празника на дивана с чаша вино и хубава книга, с близка приятелка на сладки приказки или ще бъдете на романтична среща, няма да сбъркате, ако разпръснете малко парфюм за настроение. 
Но не само това. Парфюмът е чудесен ароматен подарък за любимия човек! 

Ароматите могат да бъдат един от най-добрите начини да поднесете нещо запомнящо се и което да напомня за вас. 

Но след като правите подарък за друг човек, как да изберете правилния аромат?

Всеки парфюм се състои от различни „нотки“, които определят цялостния аромат. Те имат три различни слоя - глава, сърце и основа, а всички те работят в синергия, за да създадат специфична миризма. Някои парфюми, например, ще се считат за флорални и съдържат различни ароматни нотки като роза, гардения или здравец. Други може да са малко по-плодови, с нюанси на цитрусови плодове или ябълки. Екзотичните парфюми съдържат пикантни нотки като анасон или канела. Мъжките аромати също имат различни нотки. Мускусните аромати имат по-тежък, по-мъжествен тон, докато други може да имат по-боров или дървесен аромат.

Ароматите се предлагат в четири различни нива на концентрация. Обикновено одеколоните или тоалетна вода с висока концентрация имат по-мощен аромат, който трае по-дълго.

С най-високата концентрация е чистият парфюм, който само с едно приложение на пулс точките ще ви обгръща през целия ден.

И тъй като знаем, че всеки има специфичен вкус, вместо да се втурнете по магазините за парфюми и да се объркате в разнообразието на десетки и стотици аромати, ви предлагаме няколко продукта, които ще допаднат на всеки стил и вкус и ще се превърнат в любими както за дамите, така и за господата.

Парфюм Rosedew

Това е невероятно чувствен и женствен аромат с нотки на българска роза, жасмин, подсунка (известна още като билката на любовта). Носи изискано и елегантно ухание, което изпълва сетивата с нежност и романтика.

Етepичнoтo мacлo oт poзa дава свеж и сладък цветен аромат, пpeмaxвa дeпpecиятa, мaлнxoлиятa, тъгaтa, paзoчapoвaниeтo, помага за баланс на вcичĸи чaĸpи, нo нaй-вeчe cъpдeчнaтa, отвapя eнepгийнитe пoтoци и бaлaнcиpa личнaтa вoля.

Маслото от жасмин има сладък, екзотичен и богат цветен аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. И ако маслото от жасмин не играе особена роля в ароматерапията, според експерти, уханието му е толкова прекрасно, че самото вдъхване може да влияе благотворно на настроението.

Мускусът е предпочитана базова основа за много парфюми, а уникалната му способност е да балансира всяка парфюмна композиция и намалява изпаряването й, като така й позволява да се задържи по-дълго време върху кожата.

Парфюм "OUD LOUNGE" Ambiance

Мощен и стилен унисекс аромат със завладяваща индивидуалност, изпълнен със сияние, многостранно и бляскаво ухание. Ароматът се отваря с нотка на сицилиански бергамот, усещане на лимон и пленително благоухание на азиатски лимон юзу.



Тази ободряваща комбинация от пипер и сладки ямайски бахарови плодове създава невероятно чувствен и свеж аромат. Разкошен шафран и топлите цветя на карамфил в нотката на сърцето, в комбинация с мека амбра и ванилия в базовата нотка. Ароматът завършва с приятно, топло и свежо дървесно ухание. 

Парфюм "WITH OUT" Ambiance

Пикантен и силно изразен аромат, който започва с уханието на канела, джинджифил, ценната балсамовата ела и леко усещане на пипер. Нотката на сърцето (средна нотка) има невероятно приятен и завладяващ мирис на индийско орехче, лют червен пипер (чили) и кедрова кора за неповторим и максимално естествен дървесен аромат.



В базовата нотка се усеща разкошното сандалово дърво, амбра, а също така и мекото и приятното ухание на боб тонка. Ванилия и мускус оставят след вас чаровен и изискан ароматен шлейф.

Парфюм "PASSION ORANGE" Ambiance

Този жизнен и ободряващ аромат започва с освежаваща плодова нотка на портокалово етерично масло в комбинация със сицилиански бергамот, свеж лимон и изискана мандарина.



Средната нотка (нотката на сърцето) смества аромата на сочните плодове ябълка и манго с елегантно цветно ухание на роза и теменуга. Базовата нотка преоткрива мириса на кедровото дърво, заобиколен от мекотата на белия мускус и чувствеността на амбрата.

Парфюм "EAU VEGETAL" Ambiance

Освежаващ и възвишен аромат, който разкрива наситено ухание на сицилийско бергамотово масло, ароматните лимони, тръпчивия грейпфут и сладките мандарини.



Прозрачната цветна средна нотка (нотка на сърцето) се състои от цветенцата на портокал, жасмин, магнолия и лотос. В базовата нотка се усеща сочна, бяла праскова, която в комбинация с мускус създава невероятно меко, чисто и чувствено благоухание.

Парфюм VIVA COOL

Мъжкият аромат на „VivaCool“ е чувствен и привлекателен, защото черпи вдъхновение от чистата енергия на ледниковата вода. Цитрусови и флорални нюанси създават освежаващ и лек аромат в горната нотка.



Съчетание на дървесни и мускусни нюанси в базовата нотка създават свежо и чисто мъжко ухание. Преоткрийте тайнствения “леден” свят, изпълнен с мир, хармония и баланс. Парфюм “VivaCool” придава на всеки мъж увереност и очарование.

 

ЛИНК КЪМ КАТЕГОРИЯ "Парфюми": https://vivasan.bg/c/143-parfyumi-originalni-mzhki-i-damski/

Оставете коментар