6 аромата, които трябва да опитате

6 аромата, които трябва да опитате
от август 08, 2021 0 Коментар

6 аромата, които трябва да опитате

Лятото е тук, което означава, че дните са по-дълги, роклите са по-къси и парфюмите са малко по-леки.

Много хора използват само един аромат целогодишно, но лятото е прекрасна възможност да прегърнем по-различни аромати, които ни напомнят за любимите ни забавления на открито - дни на плажа, пикници с момичетата, почивка в екзотична дестинация или дори просто тиха вечерна разходка из града.

Как да изберете обаче правилния за вас аромат?

Когато избирате парфюм за лятото, имайте  предвид, че топлината разгръща аромата и прави парфюма да мирише по-силно.

Всеки парфюм се състои от различни „нотки“, които определят цялостния аромат. Те имат три различни слоя - глава, сърце и основа, а всички те работят в синергия, за да създадат специфична миризма. Някои парфюми, например, ще се считат за флорални и съдържат различни ароматни нотки като роза, гардения или здравец. Други може да са малко по-плодови, с нюанси на цитрусови плодове или ябълки. Екзотичните парфюми съдържат пикантни нотки като анасон или канела. Мъжките аромати също имат различни нотки. Мускусните аромати имат по-тежък, по-мъжествен тон, докато други може да имат по-боров или дървесен аромат.

Ароматите се предлагат в четири различни нива на концентрация. Обикновено одеколоните или тоалетна вода с висока концентрация имат по-мощен аромат, който трае по-дълго.

С най-високата концентрация е чистият парфюм, който само с едно приложение на пулс точките ще ви обгръща през целия ден.

За да определите парфюма за вас, направете няколко прости теста. Така ще сте сигурни, че това е вашият аромат. Нашата кожа има свой уникален код на хормони и феромони, които могат да променят начина, по който мирише един парфюм. Просто напръскайте малко количество върху китките, изчакайте няколко минути и след това усетете аромата на кожата си. Понякога, в зависимост от вашия личен химичен състав, той може да подобри или намали миризмата, както и да се промени, ако имате определена химия, която не съответства на сместа на аромата.Имайте предвид, че влияние оказват и фактори като време на деня, каква е температурата навън, при жените хормоните също играят голяма роля…

И тъй като знаем, че всеки има специфичен вкус, вместо да се втурнете по магазините за парфюми и да се объркате в разнообразието на десетки и стотици аромати, ви предлагаме няколко продукта, които ще допаднат на всеки стил и вкус и ще се превърнат в любими както за дамите, така и за господата.

Парфюм Rosedew

Това е невероятно чувствен и женствен аромат с нотки на българска роза, жасмин, подсунка (известна още като билката на любовта). Носи изискано и елегантно ухание, което изпълва сетивата с нежност и романтика.

Етepичнoтo мacлo oт poзa дава свеж и сладък цветен аромат, пpeмaxвa дeпpecиятa, мaлнxoлиятa, тъгaтa, paзoчapoвaниeтo, помага за баланс на вcичĸи чaĸpи, нo нaй-вeчe cъpдeчнaтa, отвapя eнepгийнитe пoтoци и бaлaнcиpa личнaтa вoля.

Маслото от жасмин има сладък, екзотичен и богат цветен аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. И ако маслото от жасмин не играе особена роля в ароматерапията, според експерти, уханието му е толкова прекрасно, че самото вдъхване може да влияе благотворно на настроението.

Мускусът е предпочитана базова основа за много парфюми, а уникалната му способност е да балансира всяка парфюмна композиция и намалява изпаряването й, като така й позволява да се задържи по-дълго време върху кожата.

Парфюм "OUD LOUNGE" Ambiance

Мощен и стилен унисекс аромат със завладяваща индивидуалност, изпълнен със сияние, многостранно и бляскаво ухание. Ароматът се отваря с нотка на сицилиански бергамот, усещане на лимон и пленително благоухание на азиатски лимон юзу.



Тази ободряваща комбинация от пипер и сладки ямайски бахарови плодове създава невероятно чувствен и свеж аромат. Разкошен шафран и топлите цветя на карамфил в нотката на сърцето, в комбинация с мека амбра и ванилия в базовата нотка. Ароматът завършва с приятно, топло и свежо дървесно ухание. 

Парфюм "WITH OUT" Ambiance

Пикантен и силно изразен аромат, който започва с уханието на канела, джинджифил, ценната балсамовата ела и леко усещане на пипер. Нотката на сърцето (средна нотка) има невероятно приятен и завладяващ мирис на индийско орехче, лют червен пипер (чили) и кедрова кора за неповторим и максимално естествен дървесен аромат.



В базовата нотка се усеща разкошното сандалово дърво, амбра, а също така и мекото и приятното ухание на боб тонка. Ванилия и мускус оставят след вас чаровен и изискан ароматен шлейф.

Парфюм "PASSION ORANGE" Ambiance

Този жизнен и ободряващ аромат започва с освежаваща плодова нотка на портокалово етерично масло в комбинация със сицилиански бергамот, свеж лимон и изискана мандарина.



Средната нотка (нотката на сърцето) смества аромата на сочните плодове ябълка и манго с елегантно цветно ухание на роза и теменуга. Базовата нотка преоткрива мириса на кедровото дърво, заобиколен от мекотата на белия мускус и чувствеността на амбрата.

Парфюм "EAU VEGETAL" Ambiance

Освежаващ и възвишен аромат, който разкрива наситено ухание на сицилийско бергамотово масло, ароматните лимони, тръпчивия грейпфут и сладките мандарини.



Прозрачната цветна средна нотка (нотка на сърцето) се състои от цветенцата на портокал, жасмин, магнолия и лотос. В базовата нотка се усеща сочна, бяла праскова, която в комбинация с мускус създава невероятно меко, чисто и чувствено благоухание.

Парфюм VIVA COOL

Мъжкият аромат на „VivaCool“ е чувствен и привлекателен, защото черпи вдъхновение от чистата енергия на ледниковата вода. Цитрусови и флорални нюанси създават освежаващ и лек аромат в горната нотка.



Съчетание на дървесни и мускусни нюанси в базовата нотка създават свежо и чисто мъжко ухание. Преоткрийте тайнствения “леден” свят, изпълнен с мир, хармония и баланс. Парфюм “VivaCool” придава на всеки мъж увереност и очарование.

 

 

Оставете коментар