БОЯ ЗА КОСА №14 SANOTINT

Безамонячна боя за коса с просо и билкови екстракти за допълнително подхранване. Щадящо придава желания цвят на косата, като междувременно подобрява нейната структура и я омекотява. Богат избор от 24 цвята.

 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

Съдържа:

Екстракт от просо (1%), който е богат на силициева киселина, (важен фактор за защита на косата) и растителни екстракти (от черупки на орехи, бреза, семена на грозде (1:0,5-1%). Не съдържа парабени. Не съдържа амоняк.

Действие:

  • Боядисва косата
  • Щади и подобрява структурата на косъма
  • Подхранва и защитава косата
  • Омекотява

Употреба:

Внимателно смесете в обикновена чаша равни части от боята и фиксиращата емулсия. Не забравяйте да си сложите ръкавиците. Нанесете сместа с гребен или четка на неизмита коса. Оставете боята да подейства 15-30 минути. Измийте боята с топла вода и подсушете косата с кърпа. Нанесете малко от балсама, разпределете го по косата с гребен. Без отмиване.

Всяка опаковка съдържа: 1 тубичка с 55 ml боя, 1 шише с 55 ml фиксатор, 1 малко шише с 15 ml балсам за подхранване на косата, 1 чифт ръкавици за еднократно използване. Това количество е достатъчно за 1-2 боядисвания (в зависимост от дължината на косата).

Налични цветове – 24: 

01 Черно

02 Наситено кафяво

03 Кестеняво

04 Светлокестеняво

05 Златистокафяво

06 Тъмнокафяво

07 Пепелявокафяво

08 Махагон

09 Естествено рус

10 Светлорус

11 Меденорус

12 Златисторус

13 Шведско русо

14 Тъмнорус

15 Пепеляворус

16 Меденорус

17 Синкавочерен

18 Цвят на норка

19 Бяло-рус

20 Тицианово-червен

21 Черна боровинка

22 Горска ягода

23 Френско грозде

24 Вишневочервено

25 Мока

26 Табак

27 Хавайски блондин

28 червен кестен

29 тъмно-рус меден

30 златисто тъмно-рус

Противопоказания:

Да не се използва за боядисване на мигли и вежди, да се избягва контакт с очите. Ако това се случи, очите веднага да се измият. 

Продуктът може да предизвика алергична реакция. Преди първа употреба да се направи проба върху кожа на вътрешната страна на ръката. 

Опаковка от 125 мл.

Произведено от от „COSVAL S.p.A “ - Italy за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките, e възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в мириса и консистенцията, което не нарушава ефикасността и действието на продукта.

Информацията за свойствата и приложението на продуктите в този уебсайт е информативна и не замества професионален медицински съвет, консултация, диагноза, лечение или терапия.

Информация за продукта

C 14

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald