Дневен лек крем с Хиалурон 50 ml | Derma Science

3-компонентен хиалуронов крем с 3-ри степенно действие, 50 ml, съдържащ три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от части с високо, средно и ниско молекулно тегло. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана и с пептид Matrixyl и AquaCacteen™Знаете ли, че хиалуроновата киселина е ключова молекула отговаряща за стареенето на кожата, а намаляването ѝ създава предпоставка за появата на първите бръчици, защото тя задържа влагата в кожата. Стареенето на кожата е процес, състоящ се от два различни и независими механизма: вътрешно и външно стареене. Младежката кожа запазва своя тургор, еластичност и гъвкавост благодарение на високото си съдържание на вода. Ежедневните външни наранявания, в допълнение към нормалния процес на стареене, причиняват загуба на влага 
 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

3-компонентен хиалуронов крем с 3-ри степенно действие, 50 ml, съдържащ три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от части с високо, средно и ниско молекулно тегло. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана и с пептид Matrixyl и AquaCacteen™. Знаете ли, че хиалуроновата киселина е ключова молекула отговаряща за стареенето на кожата, а намаляването ѝ създава предпоставка за появата на първите бръчици. Стареенето на кожата е многофакторен процес, състоящ се от два различни и независими механизма: вътрешно и външно стареене. Младежката кожа запазва своя тургор, еластичност и гъвкавост и благодарение на високото си съдържание на вода. Ежедневните външни наранявания, в допълнение към нормалния процес на стареене, причиняват загуба на влага. Ключовата молекула, участваща във влагата на кожата, е хиалуроновата киселина (HA), която има уникален капацитет да задържа вода.

Derma Science 3-компонентен хиалуронов крем, 50 мл С остаряването на кожата количеството на произвежданата от нашия организъм хиалуронова киселина намалява. Това е предпоставка за появата на първите бръчици, а по-късно и на по-дълбоки бръчки.  Всеки продукт от DERMA SCIENCE HYALURON SERIES съдържа новия, биотехнологично произведен HYALURON 3-FOLD COMPLEX. Характеризира се с изключително висока концентрация на хиалуронова киселина и съдържа три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от хиалуронова киселина с високо, средно и ниско молекулно тегло. Използваната хиалуронова киселина идва от биотехнологичен източник, така че не съдържа животински съставки и не съдържа никакви генетично модифицирани хиалуронови материали
3-степенен хиалуронов крем: Защитен, регенериращ, дълбоко овлажняващ хиалуронов крем. Благодарение на комбинацията от ниско и високо молекулно тегло и омрежена хиалуронова киселина, ефектът против бръчки е незабавно видим. Тъй като кожата не само е снабдена с допълнителна влага, се стимулира и образуването на собствена хиалуронова киселина в тялото. Matrixyl и билковата съставка Konjac Mannan активно стимулират процеса на регенерация на кожата. Тенът придобива блясък и сияние, кожата е видимо "напълняла" и е изключително добре защитена и обгрижвана.


Mila d’Opiz Hyaluron Light Cream, 50 ml

Derma Science от Мила д'Опиц. Защитен и регенериращ хидратиращ хиалуронов крем. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана с пептид Matrixyl, 
3-компонентна хиалуронова киселина с 3-ри степенно действие и клетъчно-протекторен активен комплекс, който стимулира процеса на регенерация, успокоява и хидратира безумно епидермиса.
AquaCacteen™
AquaCacteen™ е ултра-рафиниран еликсир от бодлива круша [Opuntia ficus-indica], който блокира освобождаването на стрес маркери от сетивните нервни клетки в кожата, като успокоява и успокоява раздразнената кожа.
AquaCacteen™ притежава изключителни хидратиращи свойства благодарение на високото си съдържание на свързващи водата съединения.
Клиничните проучвания, проведени върху мъже и жени, показват, че AquaCacteen™ е изключително успокояващ и стягащ кожата. Освен това беше установено, че е много хидратиращ, дори в продуктите, които се изплакват.
Суровината от кактус за AquaCacteen™ е органична и сертифицирана за справедлива търговия. Предлага се сертифицирана по ECOCERT, сертифицирана по NATURE и в одобрена от COSMOS версия.
Тенът придобива блясък, кожата е видимо предефинирана, възстановена и добре защитена. Високоефективен дневен крем с интензивно овлажняваща 3-степенна хиалуронова киселина.
Тенът ви възвръща блясъка и кожата изглежда видимо подплатена. Бръчките и линиите са забележимо изгладени. Защитен, регенериращ, дълбоко хидратиращ крем с хиалуронова киселина. 
Благодарение на комбинацията от ниско и високо молекулно тегло и омрежена хиалуронова киселина, ефектът против бръчки е видим веднага. Произведено в Швейцария.

Приложение: 3 Level Hyaluronic Cream се абсорбира незабавно в кожата и се нанася върху лицето и шията самостоятелно или след серума сутрин и вечер.

Информация за продукта

I 232

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

Може да харесате също и

Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

Кремове за лице

Концентрат от стволови клетки на 6 растения в 7...

Кремове за лице

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми...

Кремове за лице

Нощен крем с хиалурон 50ml | DERMA SCIENCE

Кремове за лице

Дневен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Нощен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Ретинол + Коензим Q10 концентрат в 7 ампули x 2...

Магазин

Серум с ретинол възстановяващ | DERMA SCIENCE...

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald