Хиалурон | Дневен крем с 3-компонентен Хиалурон | VIVASAN

Дневен лек крем с Хиалурон 50 ml | Derma Science

74,88 лв.
93,60 лв.
-20%

(57,60 лв. с клиентска карта) i

7 Артикула
3-компонентен хиалуронов крем с 3-ри степенно действие, 50 ml, съдържащ три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от части с високо, средно и ниско молекулно тегло. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана и с пептид Matrixyl и AquaCacteen™Знаете ли, че хиалуроновата киселина е ключова молекула отговаряща за стареенето на кожата, а намаляването ѝ създава предпоставка за появата на първите бръчици, защото тя задържа влагата в кожата. Стареенето на кожата е процес, състоящ се от два различни и независими механизма: вътрешно и външно стареене. Младежката кожа запазва своя тургор, еластичност и гъвкавост благодарение на високото си съдържание на вода. Ежедневните външни наранявания, в допълнение към нормалния процес на стареене, причиняват загуба на влага 
Количество

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

3-компонентен хиалуронов крем с 3-ри степенно действие, 50 ml, съдържащ три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от части с високо, средно и ниско молекулно тегло. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана и с пептид Matrixyl и AquaCacteen™. Знаете ли, че хиалуроновата киселина е ключова молекула отговаряща за стареенето на кожата, а намаляването ѝ създава предпоставка за появата на първите бръчици. Стареенето на кожата е многофакторен процес, състоящ се от два различни и независими механизма: вътрешно и външно стареене. Младежката кожа запазва своя тургор, еластичност и гъвкавост и благодарение на високото си съдържание на вода. Ежедневните външни наранявания, в допълнение към нормалния процес на стареене, причиняват загуба на влага. Ключовата молекула, участваща във влагата на кожата, е хиалуроновата киселина (HA), която има уникален капацитет да задържа вода.

Derma Science 3-компонентен хиалуронов крем, 50 мл С остаряването на кожата количеството на произвежданата от нашия организъм хиалуронова киселина намалява. Това е предпоставка за появата на първите бръчици, а по-късно и на по-дълбоки бръчки.  Всеки продукт от DERMA SCIENCE HYALURON SERIES съдържа новия, биотехнологично произведен HYALURON 3-FOLD COMPLEX. Характеризира се с изключително висока концентрация на хиалуронова киселина и съдържа три различни вида хиалуронова киселина, състояща се от хиалуронова киселина с високо, средно и ниско молекулно тегло. Използваната хиалуронова киселина идва от биотехнологичен източник, така че не съдържа животински съставки и не съдържа никакви генетично модифицирани хиалуронови материали
3-степенен хиалуронов крем: Защитен, регенериращ, дълбоко овлажняващ хиалуронов крем. Благодарение на комбинацията от ниско и високо молекулно тегло и омрежена хиалуронова киселина, ефектът против бръчки е незабавно видим. Тъй като кожата не само е снабдена с допълнителна влага, се стимулира и образуването на собствена хиалуронова киселина в тялото. Matrixyl и билковата съставка Konjac Mannan активно стимулират процеса на регенерация на кожата. Тенът придобива блясък и сияние, кожата е видимо "напълняла" и е изключително добре защитена и обгрижвана.


Mila d’Opiz Hyaluron Light Cream, 50 ml

Derma Science от Мила д'Опиц. Защитен и регенериращ хидратиращ хиалуронов крем. Антиоксидативната усъвършенствана формула е комбинирана с пептид Matrixyl, 
3-компонентна хиалуронова киселина с 3-ри степенно действие и клетъчно-протекторен активен комплекс, който стимулира процеса на регенерация, успокоява и хидратира безумно епидермиса.
AquaCacteen™
AquaCacteen™ е ултра-рафиниран еликсир от бодлива круша [Opuntia ficus-indica], който блокира освобождаването на стрес маркери от сетивните нервни клетки в кожата, като успокоява и успокоява раздразнената кожа.
AquaCacteen™ притежава изключителни хидратиращи свойства благодарение на високото си съдържание на свързващи водата съединения.
Клиничните проучвания, проведени върху мъже и жени, показват, че AquaCacteen™ е изключително успокояващ и стягащ кожата. Освен това беше установено, че е много хидратиращ, дори в продуктите, които се изплакват.
Суровината от кактус за AquaCacteen™ е органична и сертифицирана за справедлива търговия. Предлага се сертифицирана по ECOCERT, сертифицирана по NATURE и в одобрена от COSMOS версия.
Тенът придобива блясък, кожата е видимо предефинирана, възстановена и добре защитена. Високоефективен дневен крем с интензивно овлажняваща 3-степенна хиалуронова киселина.
Тенът ви възвръща блясъка и кожата изглежда видимо подплатена. Бръчките и линиите са забележимо изгладени. Защитен, регенериращ, дълбоко хидратиращ крем с хиалуронова киселина. 
Благодарение на комбинацията от ниско и високо молекулно тегло и омрежена хиалуронова киселина, ефектът против бръчки е видим веднага. Произведено в Швейцария.

Приложение: 3 Level Hyaluronic Cream се абсорбира незабавно в кожата и се нанася върху лицето и шията самостоятелно или след серума сутрин и вечер.

Информация за продукта

I 232
7 Артикула

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

Може да харесате също и

Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

52,00 лв. -20% 41,60 лв.
Кремове за лице

Концентрат от стволови клетки на 6 растения в 7...

78,00 лв. -20% 62,40 лв.
Кремове за лице

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми...

117,00 лв. -20% 93,60 лв.
Кремове за лице

Нощен крем с хиалурон 50ml | DERMA SCIENCE

101,40 лв. -20% 81,12 лв.
Кремове за лице

Дневен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

93,60 лв. -20% 74,88 лв.
Магазин

Нощен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

104,00 лв. -20% 83,20 лв.
Магазин

Ретинол + Коензим Q10 концентрат в 7 ампули x 2...

78,00 лв. -20% 62,40 лв.
Магазин

Серум с ретинол възстановяващ | DERMA SCIENCE...

117,00 лв. -20% 93,60 лв.
vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand