Хиалурон | Нощен крем | VIVASAN

Нощен крем с хиалурон 50ml | DERMA SCIENCE

Нощен крем съдържащ 3-компонентен растителен хиалуронов комплекс с 3-ри степенно действие и иновативните съставки Lipex® Cellect Complex, Revidrat и Allontoin. Регенериращият и дълбоко овлажняващ нощен крем от растителен произход успокоява, овлажнява и дълбоко хидратира кожата, прави я мека и еластична. Комплексът осигурява нежна грижа и дълбока регенерация, за да получи вашата кожа необходимото ѝ добро подхранване и заряд от нова енергия по време на сън.
В иновативната серия DERMA SCIENCE HYALURON, са вложени специални дългогодишни разработки, на швейцарски учени и докторанти по микробиология от престижни швейцарски университети, а над 84 годишните опит и традиции на производителят „Milа D’Opitz“ AG са безусловен гарант за възможно най-високо световно качество и неповторими усещания.  
 

Политика за сигурност

 

Политика за доставка

 

Политика за връщане

I 233 Нощен крем с 3 степенен хиалуронов комплекс 50 ml

Нощен крем съдържащ 3-степенен растителен хиалуронов комплекс, иновативният Lipex® Cellect Complex, Revidrat and Allontoin.

Не напразно хиалуроновата киселина се е превърнала във все по-популярна и желана съставка за все по-широк кръг козметични продукти за лице и не само.  Тя се препоръчва от световно признати дерматолози и специалисти за подобряване на текстурата и външния вид на кожата. Тази киселина е изключително ценна за човешкия организъм, защото нейните молекули образуват мрежа и по този начин задържат водата в кожните клетки. Една молекула хиалуронова киселина привлича сто молекули вода.
Освен това, че задържа влага в кожата, тя има ролята и да слепва влакната на колагена и еластина, като запълва междуклетъчното пространство. С намаляването на хиалуроновата киселина, кожата започва да става суха, сивееща и лесно започват да се образуват бръчки. С напредването на възрастта, загубата на хиалурон се увеличава, кожата става суха, тънка и дехидратирана.

Всеки продукт от серията DERMA SCIENCE 3-LEVEL HYALURON съдържа нов, биотехнологично произведен 3-степенен растителен хиалуронов комплекс. Този комплекс има изключително висока концентрация, тъй като се състои от 3 различни форми на хиалуронова киселина, с висока, средна и ниска молекулярна маса. Използваният хиалуронов комплекс е извлечен от биотехнологични източници и не съдържа съставки от животински произход, както и ГМО.

Derma Science от Мила д'Опиц. Усъвършенстваната антиоксидантна формула е комбинирана с алантоин, 3 молекулни форми на хиалуронова киселина и Revidrat, 
което по естествен начин оптимизира образуването на фактори за задържане на влага и структурата на епидермиса. Кремът осигурява перфектна грижа и регенерация през нощта и придава на кожата еластичност и гладкост.
Съживяващата сила на хиалурона. Hyaluronic⁴ представлява иновация на пазара против стареене. Мигновен, видим ефект, дълготрайно овлажняване, успокоява кожата и противодейства на раздразнението,
интензивна защита – дори и от ефектите на излагане на времето, повишава декорина, който е важен за образуването на колаж, подходящ за всички типове кожа, дори много чувствителна кожата.


В по-масовите козметични продукти обикновено се използват 1 форма на хиалуронова киселина и сравнително по-рядко 2 форми, високомолекулярната и/или нискомолекулярната. Това разбира се se предполага и от тендециите за постигане на целената от производителите ниска себестойност на такъв тип козметични продукти, предназначени за широкия кръг потребители. За разлика от тях в иновативната серия DERMA SCIENCE HYALURON на Швейцарския производител “Mila D’Opitz” AG, са вложени специални дългогодишни разработки, на швейцарски учени и докторанти по микробиология от престижни швейцарски университети, на революционен 3-степенен хиалуронов комплекс от растителен произход, осигуряващ изключително бързото и максимално дълбоко проникване в кожата и забележимите резултати от въздействието на продуктите от тази серия. Произходът Швейцария и над 84 годишните опит и традиции на производителят „Milа D’Opitz“ AG са безусловен гарант за възможно най-високо световно качество и неповторими усещания.  

Информация за продукта

I 233

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публично достояние. Задължителните полета са маркирани *

Може да харесате също и

Кремове за лице

Kрем за околоочен контур 15 ml| DERMA SCIENCE

Кремове за лице

Концентрат от стволови клетки на 6 растения в 7...

Кремове за лице

Серум с 3 три компонентен/молекулни форми...

Кремове за лице

Дневен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Нощен крем с РЕТИНОЛ 50 ml | DERMA SCIENCE

Магазин

Ретинол + Коензим Q10 концентрат в 7 ампули x 2...

Магазин

Серум с ретинол възстановяващ | DERMA SCIENCE...

Магазин

Дневен лек крем с Хиалурон 50 ml | Derma Science

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald